Aldo nová kolekcia spring / summer 2015

Aldo nová kolekcia spring / summer 2015

6. júla 2015, Aldo shoes, nová kolekcia Aldo, Aldo spring /summer

Sponzorovanej odkazy:

Jedinečný zákaznícky servis, špecifické produkty, snaha o maximálny komfort, dôraz na trendy. Len zlomok výrazov, ktorými sa značka Aldo prezentuje. Na našom trhu ju ešte môžeme považovať za nováčika, pôsobí u nás od roku 2012. V čom sa líši od nekonečnej smršti nových značiek a čím sa nás pokúsi nadchnúť v sezóne jar / leto 2015?

Ručne vyrobené topánky majú charakter

Medzi hlavné produkty značky patria obuv a doplnky. Je pravda, že každá značka nás bude presviedčať o maximálnej snahe vytvoriť kvalitnú a pohodlnú obuv a je pravda, že veľká časť týchto značiek si je určite vedomá, že presne takú obuv neponúka. U značky Aldo by som ale k takýmto pochybnostiam bola zvedená len ťažko. Zameranie na remeselnú výrobu je znateľné u obuvi aj doplnkov. Outfity sú svieže a energické, žiadna tuctová záležitosť. Ak hľadáte niečo nevšedné, niečo iné, snáď značku, v ktorej objavíme sami seba, určite dajme značke Aldo šancu.

Kolekcia na nadchádzajúcu sezónu sa snaží ešte viac prinútiť zákazníka zamyslieť sa nad svojou podstatou a zaradiť do svojho šatníka také oblečenie a doplnky, ktoré ho budú reprezentovať. V novej kolekcii pozorujeme tri základné línie – výrazné geometrické tvary, minimalizmus a oživenie Boho štýlu. Všetko sa dá vlastne poskladať celkom pekne do veľkého módneho kotlíka a uvariť z toho perfektný letný štýl.

V úvode som spomenula, že tiež Aldo sa drží módnych trendov. Ešte aby nie, trendy sú predsa len jedna rozľahlá továreň na úspech. Značka nám dopraje pastelové farby a tie rozhodne medzi trendy sezóny patria. Dostávajú sa však do radu kontrastov. Napríklad sa do ich bezprostrednej blízkosti dostáva čierna farba, ktorá je oproti pastelom veľmi „drsná.“ Aldo sofistikovane pretkáva pastely geometrickými vzormi s taktovkou minimalizmu v ruke.

Záverom upozorním na jeden z must have kúskov. Tento rok sú jednoznačne trendy tenisky. Nosia sa vysoké platformy a výrazné vzory. A predovšetkým sa nosia takmer ku všetkému! Aldo prichádza z bohatou nádielkou týchto skvostov, že i najštedrejší Ježiško by sa asi cítil zahanbený.

Zdroj: www.aldoshoes.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.