Najlepšie plavky leta 2015

Najlepšie plavky leta 2015

29. júla 2015, plavky, dámske plavky, trendy plavky, jednodielne plavky, bikiny

Sponzorovanej odkazy:

V polovici leta, kedy sa na predajných pultoch začínajú objavovať nové jesenné kolekcie, je už asi neskoro na výhovorky. Zaguľatené boky nespôsobila dlhá zima, pozadia naozaj k zemi neláka gravitácia a malý pupok je roztomilý prevažne len keď si svoje rozmery zachová. Je to tak! Podcenili sme zmanipulovanú naučenú sériu výhovoriek. A pretože sa v tak horúcom počasí behať nedá, vyrazíme hľadať tie správne „maskovacie“ plavky. Najlepšie plavky leta 2015 sú tu!

Plavky HM. Bikinové nohavičkyPlavky HM. Bikinové nohavičky

Keď už sme začali témou plaviek, ktoré v tom najlepšom prípade skryjú všetko, čo majú (a to bez nutnosti súkať sa do skafandra), hneď v ňom budeme tiež pokračovať. Je dobre známa vec, že ​​sú dnes bežne dostupné plavky s nohavičkami a vrchné diely pripomínajúce tielko. Niekedy sa jedná o oveľa lepšiu variantu než sa nasúkať do jednodielnych plaviek. Tie naopak mnohokrát zdôraznia všetky záhyby, najmä tie, o ktorých sme nevedeli ani vedieť nechceli. Mám pre vás jeden tip pripomínajúci obe varianty. Tieto krásne plavky predáva Lindex za 39,90 eur.

Jednodielne plavky Lindex. Autor: www.lindex.comJednodielne plavky Lindex. Autor: www.lindex.com

V ponuke značky HM ma ihneď zaujal netradičný vrchný diel plaviek. Pripomína mi tak trochu záchranársku vestu a zároveň topy, ktoré som nosievala ako malé dievča. Cením si snahy o originalitu a cit pre detaily. Na druhej strane vieme, že v takom vrchnom diele sa opaľovať nebudeme. Nezabudnime si teda k takému modelu zaobstarať ešte vhodnú podprsenku plaviek.

Bikinové podprsenka. Autor: www.hm.comBikinové podprsenka. Autor: www.hm.com

U značky HM ešte zostaneme. Tradične u nej nájdeme mnoho variantov strihov aj farebných variácií plaviek. Bikiny sa začínajú dostávať do ústrania a naopak sa objavujú strihy pripomínajúce spodnú bielizeň v pravom slova zmysle. Poďme s dobou a možno nepotrvá dlho a nebudeme spodnú bielizeň a plavky rozlišovať. Tohtoročná ponuka je ale naozaj zaujímavá. Vyskúšajte niečo nové a nevšedného!

Autor: www.klara-bartheldi.comAutor: www.klara-bartheldi.com

Ak budeme vychádzať z módnych trendov ako takých, tento rok si užívame priehľadné materiály, čipku, drobné detaily a zdobenie. Doba praje odvážnym a tak, kto rád prijme obdivné pohľady ostatných, si môže dopriať aj vyzývavejší model.

Autor úvodný fotografie: www.klara-bartheldi.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii plavky.