Dámske jarné topánky 2015

Dámske jarné topánky 2015

20. júna 2015, jarné topánky, obuv, lodičky, oxfordky, jar, balerínky, balerínky

Sponzorovanej odkazy:

Tohtoročné módne trendy sa majú čím pochváliť. O čo väčšia a pestrejšia je škála jarných a letných topánok. Každá predajňa topánok momentálne začína praskať vo švíkoch a napĺňať sa novými trendy modelmi najrôznejších topánok. Poďte sa pozrieť na to, čo prináša jar 2015.

Ukážte nohy

Jar je tu a s ňou aj čas vystaviť svoje nohy obdivu a slniečku. Ukážte sa na ulici v obyčajných rifliach, sukni, šatách alebo v pestrofarebnom sačku, každopádne nezabudnite na štýlové a pohodlné topánky.

Nízke čižmy

Už niekoľkým rokom ovládli predajne obuvi rôzne typy a druhy nízkych čižiem. Tento rok sú obľúbené najmä v svetlých odtieňoch – béžovej, krémovej a hnedej farbe. Tento typ topánok dokonale oživí aj ten najnudnejší šatník a dokáže vykúzliť každodenné, ojedinelé looky.
Členkové topánky sa líšia nielen svojím celkovým vzhľadom, ale aj materiálom, typom podrážky, zdobením a cenou. Dokonale sedia k džínsom, legínam, sukni, šatám… Skrátka v nich túto jar očaríte nielen sama seba.

Nesmrteľné balerínky

Koľkou sezónu sú balerínky IN? Na módnom móle sú balerínky každú sezónu a nie inak je tomu aj tento rok. Niekedy bývajú viac do špičky, viac zaguľatené, v krikľavých odtieňoch, vzorované, jednofarebné … Na jar 2015 si môžete obuť akýkoľvek typ baleríny, v akomkoľvek farebnom prevedení. Balerínky dostali svoje pomenovanie po primabalerínách, ktoré v nich predvádzajú úžasné kreácie, ktoré na javisku vyrážajú dych. Skvele vyzerajú k džínsom, šortkám, šatám, sukniam a legínam. Nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi a siahnite po gumových či špicatých balerínkach alebo si vyberte z osvedčenej klasiky, ktorú znesú aj spoločenské outfity.

Čipkové balerínky, CCC obuvČipkové balerínky, CCC obuv

Sexy Oxfordky

Nesmiernej obľube sa dočkali topánky tzv. Oxfordky. Skvele sa nosia ku všetkým druhom nohavíc a patria do suchého, teplejšieho, jarného počasia. Väčšinou majú motív čipky alebo dierkovaného zdobenia. Dokonale budete vyzerať v Oxfordkách so zlatou farbou, a to buď na špičke, celej topánke alebo ako detail prevedenia podpätku.

Oxfordky, možnosť zakúpiť v predajniach CCCOxfordky, možnosť zakúpiť v predajniach CCC

Podpätkové lady

Ani tento rok sa nezabúda na ženy, ktoré milujú podpätky. Veď také topánky by mali byť súčasťou každej ženy. Farba, dizajn a štýl topánok napovedajú o svojej nositeľke oveľa viac, než si myslíte. Rok 2015 dáva prednosť nielen tzv. ihlám, ale najmä širším kockovým podpätkom. Tento trend bol na prehliadkových mólach k videniu už pred desiatimi rokmi a tento rok sa opäť vracia do módy. Za absolútnu novinku možno považovať výrazné vykrojenie pozdĺž priehlavku. Nielen že toto vykrojenie ozdobí každú topánku, ale vykúzli sexy nohu a dokonalú ženskosť. Žiadna bielizeň ani šaty nebudú vyzerať tak sexy ako práve výrazne vykrojené lodičky.

autor: Mihaela Bisogautor: Mihaela Bisog

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Eva Gomelská. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.