Znovu objavujeme džínsové vesty!

Znovu objavujeme džínsové vesty!

28. júla 2015, džínsová vesta, denim, riflové vesty, džínsové bundy, denimové vesty

Sponzorovanej odkazy:

Denimová móda tvorí jeden z najvýznamnejších článkov našich šatníkov. Len málokto nevlastní aspoň jeden kus džínsov alebo denim košele. Naopak si užívame variabilitu džínsovej módy, skúšame nové strihy, variácie a nemáme ďaleko k DIY pokusom. Pri takomto tvorení vznikajú najčastejšie z nohavíc kraťasy a z búnd vesty. A práve džínsové vesty zase brázdia vody našej fantázie. Učíme sa ich znovu nosiť a kombinovať netradičnými spôsobmi.

K zakúpeniu v predajniach NEW YORKER.K zakúpeniu v predajniach NEW YORKER.

Tradične si poradíme s kombináciou košele a džínsovej vesty. Stačí ohrnúť rukávy, vybrať správnu old school košeľu a prípadne outfit dozdobiť koženým opaskom. Nestarnúca klasika, ktorá má stále svoj drive. Môžeme vyskúšať aj niečo zaujímavejšie. V dámskom prevedení vymeníme košeľu za crop top a košeľu uviažeme do pásu. Nemyslite si, že je viazanie košieľ do pása dávno preč, naopak sa vracia a ľahko za ním zaostávajú legendárne ľadvinky. Pánska varianta crop top vynecháva. Stačí basic tielko alebo oversize tričko a úzke potrhané nohavice.

K zakúpeniu v predajniach Tally Wejl.K zakúpeniu v predajniach Tally Wejl.

Kratšie džínsové vesty vyzerajú perfektne v kombinácii s dlhými šatami alebo sukňou. Prednosť dostáva svetlá džínsovina, ktorá môže mať aj ľahko otrhaný look.

K zakúpeniu v predajniach NEW YORKER.K zakúpeniu v predajniach NEW YORKER.

Postupne sa tiež vracia čierna a šedá džínsovina. Síce džínsová bunda čiernej farby zatiaľ tak ľahko k zohnaniu nie je, čierne džínsové vesty sa na predajné pulty vracajú pomerne rýchlo. Využíva sa tiež kombinácie bundy s vestou. Jedná sa o úplne designovú záležitosť, pretože vesta je k spodnému dielu prichytená napevno.

K zakúpeniu v predajniach HM.K zakúpeniu v predajniach HM.

Znovu objavujeme džínsové vesty!

Zoznamujeme sa poslednou dobou s kombinovaním rôznych farieb denimu. Je už len otázkou vkusu a módneho citu, ako dokážeme tri kúsky rovnakého materiálu využiť. Výsledok môže byť famózny alebo naopak dosť nepodarený. Preto ak si nie ste istí, ako džínsové vesty nosiť, vyberte tú najľahšiu variantu. Jednoduché nohavice, basic tričko a vesta.

K zakúpeniu v predajniach NEW YORKERK zakúpeniu v predajniach NEW YORKER

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.