Jarná a letná kolekcia topánok od CCC - Ženy, muži, deti

Jarná a letná kolekcia topánok od CCC - Ženy, muži, deti

11. júla 2015, CCC, letná obuv, jarná obuv, detská obuv, pánska obuv, poltopánky, topánky na podpätku, členková obuv, plátená obuv, športová obuv, baleríny, gumáky, tenisky, sandále, šľapky

Sponzorovanej odkazy:

V najnovšej kolekcii jar /leto 2015 od obuvníckej značky CCC nájdete všetky trendy, ktoré budú v tohtoročnej teplej sezóne populárne a in. Vyberú si tu všetci od žien až po deti. Treba podotknúť, že sortiment značky je skutočne obrovský a zakaždým, keď navštívite obchod CCC, nebudete si v rozsiahlej ponuke vedieť vybrať. Malú ochutnávku si ponúkneme v odsekoch nižšie.

Najväčšími expertkami a milovníčkami obuvi sú bezpochyby ženy, na ktoré CCC zamerala väčšinu svojej jarnej a letnej kolekcie. Na jar si dámy ešte rady obujú členkovú obuv, u ktorej dominuje známa značka lasocka, vyrábajúca kvalitný kožený tovar. Skutočné nadšenie vo vás iste vzbudia aj šnurovacie topánky s florálnymi dekoráciami. Sú dostupné nízke aj vysoké, s podpätkom aj bez neho.

V dámskej sekcii sa premietne aj trochu mužského princípu. Ženy budú tento rok na jar a v lete obúvať poltopánky, u ktorých si taktiež vzala hlavné slovo dobrá povesť značky lasocka. Obľúbené balerínky sa ponesú skôr v elegantnom duchu, ale budú sa dať nosiť prakticky k čomukoľvek.

Zbožňovateľky vysokých podpätkov si pošmáknu na členkovej obuvi, lodičkách aj čižmách na kline. Zaujímavé sú tiež unikátne modely šnurovacích nízkych gumákov. Tento druh obuvi od CCC sa podľa môjho názoru bude perfektne hodiť pri neblahom počasí a pri festivaloch, vonkajších koncertoch a iných oslavách. Štýlovo a efektívne.

U mužov sa CCC zamerala predovšetkým na nestarnúce tenisky, ktoré mnohí z nich nosia po celý rok, kedy je jedno, či je sneh či 40° C. Ďalšiu sekciu zaujímajú pánske papuče, a to športové i ležérne. Perfektné vybavenie na pláž či krátke prechádzky. Nedá sa obísť ani bez sandálov, ktoré sú priedušné a ešte ku všetkému perfektne fixujú nohu. Chôdza je v nich pohodlná a vďaka ponuke CCC aj trendy.

Pri vytváraní jarnej a letnej kolekcie pre deti sa myslelo na všetko. Plátené tenisky, poltopánky, sandálky, športová obuv a u dievčat aj balerínky. Všetky modely detskej obuvi sa snažia priblížiť dospelému vkusu, čo určite všetky deti ocenia.

Spomínané produkty možno zakúpiť v predajniach CCC Foto: CCC

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.