Dlhé letné sukne sú stále trendy!

Dlhé letné sukne sú stále trendy!

3. júla 2015, dlhá sukňa, maxi sukne, úzke sukne, midi skirt

Sponzorovanej odkazy:

Keď prišli do módy minisukne, vyvolali pobúrenie a nadšenie zároveň. Pretože je človek a obzvlášť žena, stvorenie vynaliezavé, začali sa ku krátkym sukniam nosiť legíny. Vytúžený efekt sa ale veľakrát míňa s realitou, a tak je snáď dobre, že sa tentoraz usídlili medzi módnymi trendmi sukne dlhé.

K zakúpení v predajniach TALLY WEIJL.K zakúpení v predajniach TALLY WEIJL.

Niekto si dokáže predstaviť tento kus odevu iba v čase dovoleniek pri mori alebo ako indiánskeho spoločníka na chate. Dlhé sukne majú svoje špecifické čaro, a ak sa ich naučíme nosiť, iste im na nejaký čas prepadneme. Zdôraznime v prvom rade kladné stránky. Keďže vás tentoraz nechcem nudiť dlhým odsekom o tom, čo je trendy, a ako by sa „to“ malo nosiť, vyjdem zo svojich osobných skúseností.

K zakúpení v predajniach Stradivarius.K zakúpení v predajniach Stradivarius.

Prvú dlhú sukňu som si zaobstarala ešte na základnej škole. Bola celá čierna s drobným volánikom a pochádzala z akéhosi orientálneho obchodu. Vtedy začínala slávna éra Adamsovej rodiny, a tak som musela mať sukňu úzkeho strihu, ktorá sa u členkov rozšírila do mierneho zvonu. Na rovinu vám poviem, že chodiť sa v nej nedalo, ale čo by žena pre módu neurobila.

Dnes je situácia iná. Prím hrajú predovšetkým vzdušné materiály, ktoré sa okolo našich nôh vlnia pri každom kroku. Vietor podpichuje rozparky a poodhalené nohy mužské oko. Jedným z trendy strihov sú teda maxi sukne. Materiál bavlny kombinovanej s elastínom ponúka možnosť komfortného nosenia. Bavia ma úzke sukne končiace v polovici lýtok. Viem, že sa ich ešte mnohé bojíte a krútite neveriacky hlavou, keď si k takej sukni niekto obuje vysoké sneakers tenisky, ale tak už to v módnom svete chodí – jeden trend strieda druhý a je len otázka času, než si na neho zvykneme.

K zakúpení v predajniach Stradivarius.K zakúpení v predajniach Stradivarius.

Na úzke sukne som nezanevrela. S obľubou ich kombinujem s CROPP topmi a džínsovou bundou. Sukne voľné zase s oversize vŕškami. Je to pomerne špecifický štýl, ale keď celkový look dozdobíme výraznými šperkami a vyššími podpätkami, výsledok je prekvapivý.

K zakúpení v predajniach TALLY WEIJL.K zakúpení v predajniach TALLY WEIJL.

Úvodné fotografie: www.tally-weijl.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.