Tri lookbooky, tri rôzne štýly / Reserved jar 2015

Tri lookbooky, tri rôzne štýly / Reserved jar 2015

6. júna 2015, Reserved, Reserved jar 2015, loobkook Reserved, dámske oblečenie, jarné trendy, trendy 2015, jar 2015, doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Hneď tri lookbooky predstavila pre jar 2015 značka Reserved. Každý z nich predstavuje odlišné trendy novej sezóny, ktoré sú ladené do rôznych štýlov. Vďaka tomu môžu svojmu šatníku dodať šťavu ako ženy uprednostňujúce elegantný a ženský štýl, tak aj tie, ktoré sa lepšie cítia vo športovejšie ladenom outfite.

Black & White

Ako už názov napovedá, lookbook Black & White je ladený len do dvoch farieb, a to čiernej a bielej. Ich kombinácia predstavuje jeden z hlavných trendov sezóny jar / leto 2015 a je k videniu všade. Toto nestarnúce spojenie ponúka možno prekvapivo veľa možností. Môžete jednoducho kombinovať čierny top a biele nohavice, ale tiež zvoliť hravé čiernobiele prúžky alebo kocky. Voľte rôzne materiály, vďaka čomu tiež získa táto dvojica originálny vzhľad, ako môžeme vidieť u nohavíc či bundičiek z umelej kože. Pokiaľ ide o doplnky, ani tie nemusia hýriť farbami, aby vyzerali skvele!

New Romantic

Druhý lookbook nesie názov New Romantic a je ladený do veľmi ženského a elegantného vzhľadu inšpirovaného retro štýlom i súčasnými módnymi prvkami. Z farieb tu medzi čiernou a bielou vynikajú nude a svetlo ružová, dodávajúca outfitom potrebnú jemnosť. Medzi trendy, ktoré tu môžeme pozorovať, patrí predovšetkým sukňa do áčka v midi dĺžke, šortky s vysokým pásom, alebo elegantný čierny overal. Za zmienku stoja určite aj doplnky v podobe topánok so štýlovým pásikom okolo členka aj krásne kabelky.

Unreal Sunset

Tretí a posledný lookbook pre jar 2015 značky Reserved sa nechal inšpirovať napríklad športovými dresmi, a tak tu nájdeme pohodlné topy s číslami a mikiny s nápismi. Pohodlie je to, čo z lookbooku Unreal Sunset srší predovšetkým. Voľné denimové šortky, tenisky, traky… To všetko v kombinácii s výraznými farbami vytvára nevšedné a trendy outfity. Pútavo pôsobia napríklad aj sukne spoločne s mikinou a teniskami. Aj keď sa to môže zdať na prvý pohľad zvláštne, takto sa tento rok športový trend prejavuje.

Zdroj: www.reserved.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.