Najnovšia kolekcia pre ňu! - CCC jar / leto 2015

Najnovšia kolekcia pre ňu! - CCC jar / leto 2015

27. mája 2015, lacná obuv, topánky na podpätku, gepardí vzor, ​​hadia koža, korálová, mätová, kráľovská modrá, trendy farby, Anja Rubik, strapce, CCC, lasocka, kožená obuv, jarné obuv, letná obuv, sandále, kabelky, kožené kabelky, trendy, kvetinové vzory, zvieracie vzory, animal

Sponzorovanej odkazy:

Obuvnícka spoločnosť CCC, ktorá sa u nás teší veľkej obľube, si pre nasledujúcu sezónu pre svoje zákazníčky pripravila širokú škálu módnych trendov. Všetky ženy sa môžu tešiť na najmodernejšie modely obuvi a kabeliek vyrobených z kvalitných materiálov, ktoré boli starostlivo vybrané.

Pre limitovanú kolekciu obuvi CCC, ktorá je inšpirovaná svetom módy, nafotila propagačný materiál poľská supermodelka Anja Rubik. Svoju profesionálnu kariéru začala už vo svojich pätnástich rokoch a počas nej už pracovala pre svetové značky, ako sú Chanel, Louis Vuitton, Christian Dior, Oscar de la Renta a mnohé ďalšie. Objaviť ju možno aj na predných stránkach časopisov Vogue, Elle či Flair.

Predajca obuvi CCC sa vo svojej kolekcii jar / leto 2015 nechal inšpirovať niekoľkými odtieňmi farieb. Vládnuť bude kráľovská modrá, mätová a koralová. Trochu netypické farby, ktoré nemajú vôbec nič spoločné so základnou paletou. O to viac je kolekcia ojedinelá a bezpochyby tak zaujme vašu pozornosť.

Jari a letu 2015 budú stále dominovať aj vzory. Predovšetkým potom kvetinové a zvieracie. Tieto motívy sa dajú uplatniť ako na obuvi, tak aj na módnych doplnkoch, akými sú napríklad kabelky. Výber je len na vás! Sandále evokujúce hadiu kožu alebo radšej kabelku pripomínajúcu srsť najrýchlejšieho suchozemského živočícha geparda?

Všetky ženy, ktoré chcú vyzerať pôvabne a šarmantne, určite zaujme aj ponuka klasickej obuvi. V obchodoch CCC totiž nájdete aj výber z kolekcie poľskej obuvnícke značky lasocka. Zaiste ste o nej už počuli. Produkty tejto značky sa pýšia jednými z najlepších druhov prírodných koží. Sortiment je teda veľmi kvalitný. S ohľadom na pohodlie a zdravie všetkých nositeliek týchto značkových topánok sú vyrábané ručne. Nemusíte mať ani obavy z toho, že by ceny obuvi lasocka boli nejako premrštené. Pomer kvality a kvantity je vyvážený. Ceny koženej obuvi sa v tohtoročnej kolekcii pohybujú okolo 60eur a hodnota dámskych kabeliek lasocka je cirka 30eur.

módnych kabeliek spolieha spoločnosť CCC na eleganciu a praktickosť, ktorú by mal onen módny doplnok spĺňať. Od svojej „príručnej batožiny“ každá žena očakáva nielen farbu, ktorú možno ľahko zladiť, ale aj trendy strih a detaily, ktoré vedia zaujať. Kabelka je pre mnohých z nás druhou hlavou, kde nájdeme, niekedy dosť ťažko, všetko potrebné. Mala by nám byť nápomocná, teda by mala zahŕňať aj kritériá ako je dostatočná veľkosť, pohodlné nosenie a prevedenie, na ktoré sa môžeme spoľahnúť. Ak ste aspoň jedenkrát navštívili obchod CCC, tak viete, že s dostatočným výberom kabeliek môžete počítať. V tohtoročnej kolekcii jar / leto 2015 sa každá z nich vyznačuje dokonalou úpravou a niektoré aj drobným doplnkom v podobe ozdobných strapcov, ktoré sú mimochodom tento rok veľmi in.

Zdroje: www.ccc.eu

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii kabelky a tašky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.