Kvetinová potlač v jarnej móde

Kvetinová potlač v jarnej móde

30. mája 2015, kvetinová potlač

Sponzorovanej odkazy:

Mohla by som sa zamerať na sezónne trendy a hľadať ich inovácie. Zaujíma ma ale niečo iné. Ako to bude v jarných kolekciách s populárnou kvetinovou potlačou? Prelistujem lookbook niekoľkých značiek a nič výrazného ma nezaujme. A potom kliknem náhodne na stránky značky H&M a na prvý pohľad na mňa pozerá hodvábny kaftan potlačený tak veľkými listami, že by ich nešlo prehliadnuť. Možno presedláme z romantických kvietkov do divokej džungle, čo myslíte?

Autor: www.hm.comAutor: www.hm.com

Minimálne poňatie u značky H&M bude v duchu trópov, listov paliem, motívov exotických zvierat a výrazných farieb. Presne také kúsky človeka lákajú zbaliť plavky a vyraziť na dovolenku. Ihneď po kaftane si všimnem hodvábneho saka, ktoré vám jednoznačne musím ukázať. Na stránkach ho síce prezentujú dokopy so šortkami, ale ja by som radšej zvolila kontrastnejší model. Viem si k nemu predstaviť šaty aj džínsy.

Autor: www.hm.comAutor: www.hm.com

Hľadám trochu inšpirácie a nahliadnem do Season's New Look. Možno som sa s džungľou pomýlila. Vidím motívy kvetov na šatách a blúzkach, ktoré sú mi dôverne známe. Vonia v nich drevo starých skriní a pocit vzrušenia, keď ako malé dieťa prehľadávate babičke skriňu. Po pár rokoch si z nej sama vezmete staré šaty, poupravíte dĺžku, málinko strih a pýšite sa novým outfitom. Presne tak na mňa pôsobí lookbook značky HM Season's New Look.

Autor: www.hm.comAutor: www.hm.com

Napriek tomu však modely nepôsobia usadlo ani nijako staro. Ostatne to sa často stáva. Značka príde s veľkým trendom, ale dievčatá sa v ňom strácajú v čase.

Nesmiem zabudnúť na drobné kvietky, v kolekcii Zara. Pôsobí na mňa opäť minimalisticky a pomerne sofistikovane. Svetlé farebné tóny oživené iba drobnými kvietkami. Pohrávanie sa so strihmi a s bielou farbou. Hru kvetov si môžete prezrieť na oficiálnych stránkach značky Zara pod názvom lookbooku It 'spring. Rozhodneme sa tento rok držať minimalistickú líniu módy a zdržiavať sa výrazných potlačí alebo dáme práve kvetinovým motívom šancu?

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.