Prúžky v jarnej móde

Prúžky v jarnej móde

31. mája 2015, prúžky

Sponzorovanej odkazy:

Jarné trendy už sú všade okolo nás. Do obchodov prichádzajú každý deň nové kolekcie a my v nich pomaly môžeme vypozorovať tvár jarnej módy. Čaká nás jedna strana veľmi decentná a jemná, tvorená z ľahkých materiálov a svetlých farebných tónov. Čaká nás ale aj dynamickejšie poňatie módy zahŕňajúce Boho štýl, prvky indiánskej módy alebo inšpiráciu obľúbeným námorníckym štýlom.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Mango v námorníckom štýle

Značka Mango láka milovníkov prúžkov priamo na línii v námorníckom štýle, ktorú nájdete aj na internete v samostatnej kategórii. Červená, biela a modrá farba lákajú pustiť vietor do plachiet a vyraziť na dovolenku. Tento štýl je špecifický aj svojimi doplnkami, ako sú čiapky alebo šatky. Niektorí sa uspokoja aj s námorníckym motívom. Ale najväčšej obľube sa stále tešia prúžky.

Základom je tričko s prúžkami a nasledovať už môže takmer čokoľvek. Tento rok budú trendy prúžkované šaty dlhé až na zem alebo aj ich kratšie varianty.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Porozhliadnuť sa môžeme v predajniach Mango aj po prúžkovanej kabelke a mali by sme byť úspešní. Skvelým partnerom pre letné dni sa iste stanú dlhšie košele. Je pripravených hneď niekoľko variánt a pochopiteľne varianta s prúžkami nesmie chýbať.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Nielen rýdzo námornícky štýl možno v tejto línii očakávať. Prúžky na svetri sa miešajú s prúžkami na nohaviciach a sukniach. Hľadáme balans medzi ležérnym štýlom a akousi prevarenou módnou omáčkou. Nebojte sa prúžky kombinovať aj s inými potlačami a tvarmi, ale nezabudnite pritom na určitú striedmosť, nech sa jednotlivé motívy zbytočne neprebíjajú.

Autor: www.mango.comAutor: www.mango.com

Pánska móda v prúžku

Pochopiteľne tiež páni neprídu na jar a v lete o prúžkový raj. Vyberať možno u značky Zara z niekoľkých zaujímavých modelov tričiek a mikín. Kraťasy sa v prúžku objavujú skôr ojedinele. Na jednu stranu sú kolekcie plné bielej farby a tradičných strihov a na strane druhej pozorujeme snahu o originalitu. Sprostredkovanie niečoho známeho novým poňatím.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.