Gladiátorky! Topánky, ktoré nikdy z módy nezmiznú

Gladiátorky! Topánky, ktoré nikdy z módy nezmiznú

4. júna 2015, gladiátorky

Sponzorovanej odkazy:

Keď už nevieme, aký módny oriešok si vymyslieť, vždy sa vrátime k „rimankám.“ Líšia sa svojím špecifickým strihom od ostatných topánok natoľko, že ich nie je možné prehliadnuť. Síce sa niekedy hanbíme a zostávame pri nízkych sandálkach zdobených iba cez priehlavok, ale inokedy máme chuť na zmenu. Kedy inokedy než teraz, keď sa do módy zase vracajú dlhé sukne a v móde sa neustále mieša chuť grunge a punku.

Zostanem u mojich obľúbených favoritov. Nehovorím, že si musíte každé ráno šnurovať sandále až pod koleno. Čo tak špecifické sandálky – otvorené i uzavreté, ktoré dajú celému outfitu úplne iný rozmer.

Prihnal sa k nám hurikán topánok na vysokej platforme. Sú snáď úplne všade. Síce sme si privykli predovšetkým na tenisky, ale sandálkam na platforme tento rok neunikneme. Aká môže vzniknúť topánka v kombinácii platformy a gladiátorského štýlu? Pochopiteľne veľmi módna a štýlová. Nezabúdajme na fakt, že nie všetko sa ku všetkému hodí a kombinujme gladiátorky tak, aby nezanikali.

Možno patríte medzi dámy, čo si žijú na „vysokej nohe.“ Aj milovníčky podpätkov poteší jarná kolekcia značiek. Vyskúšajte zaujímavo spracované topánky na podpätku len s nepatrnou inšpiráciou od gladiátoriek.

A teraz už k hlavným úlohám. Primárne som chcela spomenúť klasické „rimanky“ so šnurovaním okolo lýtok. Možno sa zdajú nepraktické, ale verím, že každý im zvládne venovať určitý čas. Nemusíme tak každé ráno hltať facebook a zameriavať sa na šnurovanie topánok.

Je mi jasné, že väčšina nás sa svojich priateľov zo sociálnych sietí vzdať nechce, tak aj pre tých je tu skvelá alternatíva. Sandále, ktoré sú síce šnurovaním zdobené, ale zapínanie je pohodlné – na zips. Záver je jasný. Prsty na nohách ešte odhaľovať nebudeme, ale je nevyhnutné, začať sa chystať na slnečné dni. Vyskúšajme niektorý z rôznorodých typov gladiátoriek a chystajme si pomaly svoj jarný model.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina Bečková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.