Tally Weijl uvádza jarný trend: White Out!

Tally Weijl uvádza jarný trend: White Out!

20. mája 2015, Tally Weijl, jar a leto 2015, dámske oblečenie, denim, trendy, kvetinové vzory, biela farba, čipka, crochet, háčkovanie, pastelové farby

Sponzorovanej odkazy:

Mladistvá značka Tally Weijl nenecháva svoje zákazníčky v kľude a tento rok na jar 2015 im prichystala veľa nového. Teraz momentálne prichádza s módnymi kúskami, ktoré idú ruka v ruke s jedným z jarných trendov – bielou farbou. Ako môže byť nevýrazné biele oblečenie neobyčajné a nápadité? To všetko nám prinesú módne kúsky od Tally Weijl, ktoré sa ukrývajú pod hlavičkou White Out! Skutočne sa máme na čo tešiť.

Zrejme obvykle obliekate farebné oblečenie s potlačami, aby ste nevyzerali fádne, či volíte klasickú čiernu, ktorá nemôže byť nikdy trefou vedľa. Jarná sezóna priamo nabáda k pestrofarebným kombináciám outfitu, ale značka Tally Weijl má na to úplne opačný názor. Jar a tiež leto 2015 vás bude chcieť vidieť ako čisté plátno, a to od hlavy až k päte v bielej farbe. Možno vás celo-biely outfit desí, ale skúste si predstaviť tú čistotu, nadčasovosť a eleganciu! Božské že?

Ako som už spomínala vyššie, pastelové tóny sú vždy v teplých obdobiach veľmi obľúbené. Tally Weijl tieto nenútené farebné odtiene zlaďuje s čistou bielou a vzniká zázrak. Rôzne odtiene ružovej, svetlo mandľová, azúrovo modrá spolu s minimalistickou bielou. Takýto outfit vám zaručí, že sa budete cítiť sviežo a hlavne krásne.

Dnes už nikto nepochybuje o tom, že čipka a crochet (háčkovanie) sú prototypy dámskych materiálov. Krásne čisté a svieže! Tento nádherný čipkovaný štýl vám umožní cítiť sa viac v pokoji, a to v dnešnej dobe ocení každá z nás. Okrem toho sa tieto materiály príjemne nosia a v teplom počasí nás vďaka svojej priedušnosti krásne schladia.

S prichádzajúcou teplou sezónou úzko súvisí meniaca sa príroda. Rozkvitajúce záhrady a lúky, pučiace stromy a zelenajúce sa trávniky. Ak chcete s jarou držať krok, oblečte sa celá do kvetov! Tally Weijl nezabúda kvetinové vzory a potlače umiestňovať na už spomínané biele plátna. Dáva to farebným kvetom väčšiu šancu vyniknúť. Zrejme neexistuje žiadna farba, ktorá by v kombinácii s bielou vyzerala zle. Kvety červené, modré, žlté, oranžové či iné – všetky sa budú na bielom podklade krásne vynímať.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.