Trend jari 2015: bodka!

Trend jari 2015: bodka!

11. mája 2015, Zara, Bershka, Pull & Bear, Tally Weijl, dot, bodka, trendy, jar 2015, bodkované, jarné oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Jar už je tu a v plnej paráde. Skrášlite sa aj vy! Jedným z mnohých ďalších trendov tohtoročnej jarnej sezóny 2015 bude roztomilá bodka. Budete si ju môcť dopriať na akomkoľvek druhu oblečenia. Na šatách, nohaviciach, topoch, sukniach, košeliach i módnych doplnkoch. Neexistuje snáď žiadny kúsok, na ktorom by sa bodka nevynímala, čo je pre všetkých z nás obrovská výhoda. A kto všetko nám vo svojich kolekciách trendy dots ponúkne?

Bershka

Mohli by sme vytušiť, že si trendy bodku vezmú na paškál poväčšinou mladistvé módne značky. Jednou z nich je napríklad Bershka. Bodkované kúsky a módne doplnky má pripravené pre mladé dámy aj pánov. Špeciálne zameranie je hlavne na ľahké zapínacie košele, ktoré sú taktiež tento rok na jar hitom. Spolu s odrážkou vytvárajú dokonalú prehliadku. Ak sa nebudete chcieť do bodky obliecť, môžete vyskúšať niektorý z módnych doplnkov značky Bershka ako napríklad šatku či nápadnú gumičku do vlasov.

Pull & Bear

Ďalšou značkou, ktorá sa tiež zameriava na mladistvú sviežu módu je napríklad Pull & Bear. Táto značka má taktiež vo svojej najnovšej jarnej kolekcii pár žeravých kúskov s trendy bodkami. Zakorčuľovať do bodkovaného sortimentu značky Pull & Bear môžu ako ženy, tak aj muži. Jednoducho strihané módne kúsky s bodkami v nenápadných a často nude odtieňoch sa vám budú perfektne kombinovať.

Tally Weijl

A do tretice zrejme najobľúbenejšou značkou pre mladé dievčatá je Tally Weijl. Tá s bodkami tento rok na jar vôbec nešetrila, a preto si môžete dopriať široký výber z rôznofarebného a rôzne- strihaného sortimentu. Malé i väčšie bodky, pokrývajúce celú plochu či len niektorú z častí oblečenia ako napríklad golier, si určite zamilujete.

Zara

Módna značka Zara sa zameriava na dámsku, pánsku aj detskú sekciu oblečenia, módnych doplnkov, šperkov a topánok. Trendy bodka sa teda dotkne všetkých, ktorí do obchodov Zara zavítajú, od tých najmladších až po najstarších. Treba podotknúť, že bodka si medze nekladie.

Zdroje: www.bershka.com www.pullandbear.com www.tally-weijl.net www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.