Objavte svet s novou kolekciou Orsay pre jar a leto 2015!

Objavte svet s novou kolekciou Orsay pre jar a leto 2015!

19. mája 2015, Orsay, dámska kolekcia, leto 2015, elegantné oblečenie, šaty, sukne, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Leto je pre väčšinu z nás spojené nielen so slnkom, dobrou náladou, alebo napríklad žabkami, ale aj s cestovaním. A pretože na cestách môžete načerpať neskutočné množstvo inšpirácie, necháva sa poznávaním nových krajov unášať aj značka Orsay. Téma cestovania nie je v jej kolekciách žiadnou novinkou a vždy môžeme len s napätím sledovať, kam nás zavedú tentoraz. Akú destináciu zvolila značka Orsay tento rok?

Nohavice 27.90 eur, svetrík 27.90 eur, kabelka 31.90 eur, náhrdelník 19.90 eur [pictureInfo]

Kolekcia Orsay nezamierila nikam inam než do slnkom zaliatej Kalifornie. A na čo sa v nej môžeme tešiť? Predsa na hru s najväčšími trendmi súčasnej sezóny, kde hlavnú úlohu hrajú potlače a vzory. Tie sa objavujú napriek kolekciou v mnohých podobách – ako grafické i etnické. Okrem pestrej palety farieb so sebou prinášajú i vlnu sentimentu, odkaz na šesťdesiate či sedemdesiate roky je tu neprehliadnuteľný, ale tešiť sa môžete na novú podobu retro kúskov.

Šaty 54.90 eur [pictureInfo]

Ako je u značky Orsay zvykom, v kolekcii je prezentovaná predovšetkým ženskosť. Tá je teraz podčiarknutá elegantnými strihmi, modernými materiálmi i novými a nevšednými dĺžkami. Aby ale nepôsobila príliš upäto, korenia ju nenápadné športové prvky.

Blúza 31.99 eur, šortky 21.99 eur [pictureInfo]

Kalifornská kolekcia pre jar a leto 2015 hýri farbami, ale niektoré tu vynikajú viac ako iné. Sú to predovšetkým energické tóny modrej, obľúbená koralová, elegantná champagne či žiarivá žltá, ktorým potom robia sprievod delikátne tóny béžovej a bielej. Rozmanité sú aj materiály použité v kolekcii. Tešiť sa môžete na kúsky žakárové, čipkované i plisované.

Sukne 15.99 eur [pictureInfo]

Napriek elegantnému poňatiu nechýba jednotlivým kúskom v kolekcii pohodlnosť, ktorú k cestovanie potrebujeme. Voľné košele pôsobia v spojení s džínsovými šortkami skvele a príjemne už pri samotnom pohľade. Skvelou voľbou korešpondujúcou s najnovšími trendmi budú aj sukne a šaty strihané do „áčka“. Farebné i biele nohavice patria k letným must-have kúskom, a tento rok sa k nim radí aj overal, napríklad kvetovaný!

Šaty 47.99 eur [pictureInfo]

Kolekcia ukazuje, že cestovať sa dá s gráciou a svoj vlastný štýl najlepšie nájdete v najrôznejších exotických kútoch sveta, z ktorých si vezmete to, čo vás zaujalo najviac. Táto filozofia nepochybne má niečo do seba, skúste sa nechať inšpirovať aj vy! Uvedené kúsky môžete zakúpiť v predajniach Orsay alebo v e-shope www.orsay.com .

Šaty 37.99 eur, kabelka 31.99 eur [pictureInfo]

Foto: Orsay

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.