F&F Active kolekcia velí: Športu zdar!

F&F Active kolekcia velí: Športu zdar!

22. februára 2015, fitness oblečenie, F & F, F & F Active, športové kolekcie, oblečenie na šport, športové topy, športové tielka, športové tričká, športové nohavice, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

O tom, aké dôležité je správne oblečenie pri športovaní, sa už presvedčil každý, kto nejaký šport v živote skúšal. Ide samozrejme predovšetkým o jeho funkčnosť, saje náš pot a udržuje svieži pocit, ale väčšine z nás záleží aj na vzhľade. Štýlové oblečenie môže tiež motivovať k lepším výkonom! Presvedčiť nás o tom môžu napríklad športové kolekcie, s ktorými prichádza obľúbená a dostupná značka F&F.

Kolekcia F&F Active vás štýlovo a kvalitne oblečie na ktorúkoľvek športovú aktivitu. Či už dávate prednosť joge, zumbe, posilňovni alebo vonkajším aktivitám, táto značka pre vás má veľa padnúcich športových kúskov.

F&F radia vyberať si veselé a optimistické farby, ktoré vás nabudia a dodajú pozitívnu energiu. Vhodnými adeptmi sú tak napríklad modré športové tielko či pruhované tričko. Skombinovať ich potom môžete napríklad so šedými trojštvrťovými nohavicami s postavu zoštíhľujúcimi šva­mi.

Ak vás zima neodrádza od toho športovať vonku, vyskúšajte napríklad multifunkčné mikinu F&F s všitými návlekmi, lichotivými švami a bezpečnostnými vreckami. Kvalitné svetlo šedú bundu s fialovými detailmi zase využijete ako pri outdoorových aktivitách, tak aj cestou z posilňovne.

Športová podprsenka patrí u žien k tomu najdôležitejšiemu, na čo by sme pri cvičení mali myslieť. Jej výber neradno podceňovať. S bezšvovou podprsenkou z kolekcie F & F Active, ktorá rýchlo absorbuje pot a ponúka strednú ochranu pred nárazom, čo ju robí vhodnou na veľa druhov cvičení, sa budete pri cvičení cítiť príjemne a pohodlne.

Či už sa vo svojich voľných chvíľach venujete akémukoľvek športu, kvalitná obuv je tým základným prvkom, ktorému by ste mali venovať pozornosť. F&F ponúka veľa štýlov a farieb kvalitnej športovej obuvi, vďaka ktorej budú vaše nohy ako v bavlnke. Staviť môžete na rôznorodé potlače, ako ten trendy leopardí v tlmené šedej variante, alebo sa zamilujte do odvážnych farebných kombinácií a neprehliadnuteľných odtieňov oranžovej či fialovej. Že dávate prednosť jednoduchosti? Pre vás sú tu nachystané jednoduché botasky v šedej či čiernej variante.

Zdroj: www.ff-moda.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.