Kolekcia H&M True Blues 2015 víta jar nielen modrými tónmi

Kolekcia H&M True Blues 2015 víta jar nielen modrými tónmi

21. februára 2015, H & M, H & M True Blues, dámske oblečenie, jar 2015, trendy 2015, modrá

Sponzorovanej odkazy:

Jar síce vo vzduchu ešte cítiť rozhodne nie je, zato v obchodoch sú ho už plné police. Po Preview kolekcii s názvom Sunny Days prichádza švédska značka H&M s ďalšou dávkou jari do našich skríň, a to kolekciou True Blues. Táto kolekcia reprezentujúca modernú klasiku nachádza rovnováhu medzi neprehliadnuteľnými vzormi a jemnými pastelovými farbami, tak typickými práve pre jar. Jednoducho mieša basic kúsky s tými originálnymi a nevšednými, kedy výsledkom je perfektný jarný outfit!

Kolekcia True Blues značky H & M, hoci by tomu mohol názov napovedať, nie je len o modrých tónoch. Táto farba, ktorá nás už vlani doslova pohltila a bola úplne všade, tu samozrejme zohráva dôležitú úlohu, ale zároveň dokazuje, ako perfektne vyzerá s ďalšími farbami – šedou, čiernou, bielou, či rôznymi potlačami.

Detaily, to je ten prvok, ktorý posúva outfit o úroveň vyššie, z obyčajného a bežného looku robí niečo nevšedného. A na detaily sa sústredí aj kolekcia True Blues od H & M. V ich podaní ide predovšetkým o použitie kontrastov, sýtych farieb s tými neutrálnymi, lesklý pruh na boku čiernych nohavíc, široké podpätky na lodičkách. Biele lemovanie robí z klasického čierneho saka niečo viac a je presne tým zaujímavým konečným detailom.

Dôraz kladie kolekcia True Blues aj na siluety jednotlivých kúskov. Priliehavé šaty dopĺňa oversize kabát, k tesným nohaviciam oblečte voľnú košeľu. Opäť tu teda prichádza kontrast, ktorý v tomto prípade funguje perfektne. Veľká pozornosť je venovaná aj pásu. Na neho sa návrhári tiež sústredili a dali mu vyniknúť, čím zdôraznili ženskosť.

Čo ďalšie by vám pre novú nadchádzajúcu sezónu jar /leto 2015 nemalo v šatníku chýbať? Bezpochyby je to sveter s výstrihom v tvare písmena "V ", ktorý značka H & M ponúka v trendy čierno-bielej variante s pruhmi. Určite nezabúdajte ani sporty prvky, ktoré sú tento rok rovnako nevyhnutné, ako kvetinová potlač.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.