Luxusne bohémska - tak taká je kolekcia Mango jar 2015

Luxusne bohémska - tak taká je kolekcia Mango jar 2015

15. februára 2015, prúžky, pletené šaty, capri nohavice, vysoký pás, strapce, jar 2015, Mango, Bohemian, paisley, kvetinový vzor, šaty, kožené bundy, semiš, trendy, kabát

Sponzorovanej odkazy:

Všetky ženy, ktoré milujú kvalitnú módu, ktorá nestráca krok s najnovšími trendmi, už sa konečne dočkali. Práve teraz totiž predstavuje španielska značka Mango svoju najnovšiu kolekciu pre nadchádzajúcu jarnú sezónu. Rozhodne sa máme na čo tešiť! Mango sa snažilo vyhovieť každej z nás. Elegancia a striedmosť pre konzervatívne dámy a naopak neviazanosť a nekonvenčnosť pre tie, ktoré uznávajú bohémsky život.

Sekcia Premium spring 2015 od značky Mango obsahuje jednoduché, ale napriek tomu veľmi krásne módne kúsky. Rozhodne ma zaujali dva modely kabátov, ktoré v kolekcii nemožno prehliadnuť. Prvý z nich z neštruktúrovanej vlny v trendy šedej farbe s vodopádom pri krku, dlhým rukávom, dvojitým bočným vreckom a zapínaním len a len na šnúrku a druhý ľanový plášť v hnedastej farbe s dlhým rukávom a poklesnutými ramennými švami a odnímateľným pásikom. Tieto dva modely kabátov dávajú neuveriteľný priestor k vrstveniu a doplňovaniu, pretože sú tak prosté.

Prémiová kolekcia obsahuje aj pár modelov dámskych šiat. Vaše telo si o ne priamo žiada, keď po dlhej zime pocítilo veľkú stratu. Značka Mango na to myslela a uvedomuje si tiež, že jarné počasie pre šaty ešte nemusí byť najpríhodnejšie, a preto dámam ponúka dlhé pletené šaty i s dlhým rukávom, jedny dokonca s trendmi prúžkom. Jeden z modelov dámskych šiat dosahuje kratších dĺžok, má iba trojštvrťový rukáv a ešte ku všetkému vystrihnutý detail na chrbte.

Za zmienku určite stoja aj modely dámskych nohavíc. Zabudnite tu na denim, aj keď by mal nadchádzajúcu jarnú sezónu udávať krok, v kolekcii Mango sa neobjaví! Skôr budú prevládať klasické látkové nohavice, a to riadne široké či capri nohavice. Ak sa bude jednať o skinny strih, dosahovať budú dĺžky nad členky a rozhodne nezabudnite na vysoký pás! Objavuje sa u všetkých nohavicových kúskov.

Druhou časťou jarnej kolekcie od Manga je Bohemian spirit. Tu v sebe prebudíte divošku alebo tú vlastnú svoju ešte viac zdokonalíte. Strapce, vzory, koža – to všetko sú top trendy jari 2015, a to všetko tiež nájdete v kolekcii Mango. Začnime strapcami, ktoré sa môžu objaviť všade – na topoch, svetríkoch, bundách, šatách či kabelkách. Nikde nebudú pôsobiť ako, keby tam boli navyše. Krásne splývajú a vytvárajú dokonalý efekt trendy hippie štýlu.

Ak máte pocit, že sme si už s všemožným vzorovaním dostatočne užili, tak ste na omyle. Značka Mango vo svojej jarnej kolekcii prichádza s ďalším prídavkom. Obmedzíme sa však len na kvetinové motívy a paisley vzor. S kvetinami je nakladané veľmi jemne a romanticky. Nečakajte potlače obrovských kvetov, ale skôr len drobné kvietky usporiadané do geometrických vzorov doplnené o ďalšie prírodniny. Paisley vzor je poňatý trochu netradične. Na všetkých modeloch sa neobjavuje celistvo, je z neho vyňatá len časť a tá sa neustále opakuje. Nevyzerá to vôbec zle!

Koža sa prejavuje v podobe trendy kožených búnd, ktoré pôjdu tento rok na jar stopercentne na odbyt. Mango si s nimi vyhralo. Dodalo im vrecká, strapce, zipsy a tým pôsobia dosť drsným motorkárskym štýlom. Značka Mango stavila aj u kabeliek a obuvi na kožu, ale na brúsenú čiže semiš velúr. Vyzerá fantasticky a k bohémskemu štýlu jednoznačne patrí.

Zdroje: http://shop.mango.com/

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.