"Modern Essentials by David Beckham": Ikona vyberá u H & M základy jarného šatníka!

"Modern Essentials by David Beckham": Ikona vyberá u H & M základy jarného šatníka!

1. februára 2015, pánska, kolekcia, trendy, jar, davis, besckham, futbal, štýl, hm

Sponzorovanej odkazy:

Švédsky reťazec H & M ešte viac rozšíril spoluprácu s anglickou futbalovou hviezdou Davidom Beckhamom a to tak, že ho nechali vybrať základné kúsky šatníka súčasného moderného muža a vznikla tak kolekcia „Modern Essentials Selected by David Beckham“. Či sa budete riadiť jeho selekciou, to necháme na vás, každopádne David bol a stále je známy pre svoj ​​skvelý vkus a štýl, takže by to mohla byť cesta správnym smerom a ani my sa nečudujeme, že si tento módny reťazec vybral práve jeho. Páni, hlavne nepanikárte, ak v jeho kúskoch nebudete vyzerať rovnako ako on. To totiž nebude nikto! Ale môžeme vám zaručiť, že aj keď nebudete vyzerať ako David Beckham, budete mať aspoň jeho štýl a vkus.

Davida Beckhama v spodnom prádle už všetci veľmi dobre poznáme, a to predovšetkým vďaka jeho vlastnej kolekcii bodywear pre H&M. Ako by ale v skutočnosti mal vyzerať vysnívaný šatník futbalovej hviezdy pre nadchádzajúce jarné dni, to teraz najviac zaujíma každého moderného muža. Vďaka najnovšej spolupráci s módnym reťazcom, pod ktorého hlavičkou vznikol výber „Modern Essentials“ by David Beckham nám títo velikáni odprezentovali jarné pánske trendy 2015.

Beckham sa vracia na miesto činu, tentoraz len preto, aby zvolil a zároveň predstavil najvyberanejšie kúsky z aktuálnej jarnej kolekcie H & M „Modern Essentials“. O tom na koľko je nová kolekcia žiadúca nás presvedčí nielen v pripravovanej kampani. Tridsaťdeväťročný vyslúžilý futbalista natočil propagačnú kampaň pre tieto odevy v krátkom videu filmového režiséra Marca Forstera, ktorý má na svedomí napríklad aj kasový trhák Quantum of Solace. Video si môžete pozrieť tu: Propagačná kampaň jarnej kolekcie s Davidom Beckhamom

O najnovšej spolupráci Dávid hovorí: „Som nadšený, že sme nadviazali na dlhoročnú spoluprácu s H & M práve týmto výberom mojich obľúbených kúskov z kolekcie pre tohtoročnú jar. Každý kus je nevšednou klasikou, ktorá vo veľkom štýle rozžiari šatník každého muža. Už sa nemôžem dočkať až spoločne s H & M odhalíme najnovšiu kampaň“, uviedol Beckham v rámci oficiálneho prejavu.

Zo spolupráce so švédskym reťazcom putujú Beckhamovi milióny libier ročne, takže sa nie je čomu diviť, že si spoluprácu tak pochvaľuje. Hoci on sám by toto lacné oblečenie zaiste nenosil. David sa netají tým, že si potrpí na najluxusnejšie svetové značky.

Ak je pre vás sklamaním, že nejde o kolekciu spracovanú výhradne Davidom Beckhamom, potom nezúfajte. Už od 5. marca totiž bude v predajniach H & M k dispozícii jeho najnovšia kolekcia bodywear. Tak sa máme na čo tešiť!

Zdroj: DailyMail

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.