Prvá ochutnávka! - Kolekcia jar / leto 2015 od značky Zara

Prvá ochutnávka! - Kolekcia jar / leto 2015 od značky Zara

28. januára 2015, leopardie vzory, Zara, jar / leto 2015, nová sezóna, trendy, vzory, pruhy, jarné bundy, kožené bundy, koženkové bundy, dámske bundy, dámske šaty, džínsy, boyfriend štýl, členkové topánky, animal

Sponzorovanej odkazy:

Dá sa povedať, že zima ešte len začala a ešte poriadne ani nevystrčila pazúriky, ale niektoré z módnych značiek už sú pripravené na nasledujúcu jarnú a letnú sezónu. Pomyslenie na blížiace sa teplé obdobie vám zaiste vyčarí úsmev na perách, ale budeme si musieť ešte chvíľku počkať. S kolekciou jarných a letných kúskov od značky Zara sa však môžeme kochať už teraz! A že je, o čo stáť! Široká ponuka oblečenia, módnych doplnkov i topánok, poteší každú zo žien.

Prvý jarný deň oficiálne začína 21. marca, ale nerobme si príliš veľké ilúzie. Prvým jarným dňom totiž nezačína teplá sezóna. Ranné mrazíky môžu ešte stále hnevať a večerom, kedy bude slnko stále čoskoro zapadať, bude tiež zima. Na túto dennú dobu bude potrebné sa vyzbrojiť a to bundou! Módna značka Zara pre svoje zákazníčky pripravila niekoľko modelov jarných búnd najrôznejších strihov i materiálov. Ako každý rok, tak aj ten tohtoročný, budú trendy kožené bundy. Zara ponúka koženkové dámske bundy s vnútorným kožúškom pre zahriatie, ale aj klasické drsného moto-štýlu. Nevyhýba sa ani ľúbivým kabátikom navrhnutým v niekoľkých farebných prevedeniach. Stále in budú aj pončá a hlavne tie s strapcami!

Naproti tomu tu budú tiež dámske šaty. Značka Zara si s nimi v tohtoročnej sezóne neláme príliš hlavu a jej návrhári im nechávajú jednoduchý strih. Treba podotknúť, že v niekoľkých prípadoch pôjde o dosť krátky strih, avšak s takmer nulovým výstrihom. Väčšina dámskych šiat tejto kolekcie hýri jasnými jarnými farbami. Vybrať si budete môcť napríklad aj z kanárikovo žltej, ktorej svetlo doslova bije do očí.

V žiadnej sezóne by to nešlo bez pohodlných trendy džínsov. Výnimkou teda nebudú ani jar a leto. Džínsy miluje každá zo žien a zakaždým nás teda zaujíma, aké sa budú vlastne nosiť. Tento rok na jar a v lete to budú džínsy krátkej dĺžky nad členky, džínsy boyfriend štýlu a džínsy poriadne obnosené s dierami. Značka Zara ponúka všetko! Ak vám veľkostná škála džínsov tejto značky sedí, rozhodne neváhajte.

K džínsom, ale vlastne aj k sukniam či šortkám, je zakaždým potrebné tričko, tielko, top, blúzka alebo iný vršok. Značka Zara sa v tomto priamo vyžíva a svojim zákazníčkam značne sťažuje vyberanie tým, že ich škála je tak obrovská. Ako sa pozerám, stále sú v kurze vzory. Povedú predovšetkým orientálne ako napríklad paisley, jacquard alebo etno a zvieracie motívy, a to hlavne leopardí. Na jar a v lete tohto roku si tiež nezabudnite zaobstarať nejaké tie pruhy. Zara má slušnú ponuku pruhovaných tričiek, takže napríklad práve v jej obchodoch.

Aj keď sa značka Zara špecializuje hlavne na dámske oblečenie, vo svojej novej kolekcii jar /leto 2015 má aj slušnú ponuku obuvi. Aké budú tento rok trendy u topánok, nás taktiež zaujíma, preto sa pozrieme na to, ako sa s tým Zara vysporiadala. Značkou ženstva u topánok sú nepochybne podpätky. Väčšina topánok od Zary sa na nich teda nachádza. Pokiaľ ide o prevedenie, budú to hlavne členkové dámske topánky, ktoré budú tento rok najviac in. Vedľa nich aj klasické lodičky na ihlových podpätkoch či sandále, baleríny a mokasíny.

Zdroje: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.