To najnovšie od Tally Weijl! - Kolekcia "A new year, a new you"..

To najnovšie od Tally Weijl! - Kolekcia "A new year, a new you"..

30. januára 2015, dámske saká, kabelky, body, športové, šatky, šály, nápisy, jar 2015, A new year a new you, Tally Weijl, puzdrové sukne, vzory, trendy, potlače, zemité tóny, šedé tóny

Sponzorovanej odkazy:

Užívame si prvý mesiac v novom roku, ktorý sa môže stať pre mnohých z nás dôležitým medzníkom či priamo štartovacou čiarou. Uvedomujú si to aj módne značky. Nielen že chcú, aby ste vykročili tou správnou nohou, ale ešte ku všetkému si želajú, aby ste pri tom vyzerali štýlovo podľa najnovších trendov. Jednou takou značkou je aj Tally Weijl, ktorá pre svoje zákazníčky pripravila výstižne nazvanú kolekciu A new year, a new you, kde vám, dá sa povedať, radí, ako so sebou v novom roku naložiť.

1) Take it easy

Ihneď zo začiatku to bude dôležité odporúčanie – „Take it easy!“, čo u nás v slovenskom jazyku môžeme chápať ako: „Ber to s nadhľadom!“ alebo „Iba pokoj!“. Podľa môjho úsudku sa teda nemáme zbytočne hnať a pokúšať sa o to, aby nás nevyviedla z miery kdejaká maličkosť. Stresy, rozčuľovanie či smútok nášmu životu neprispievajú, práve naopak. Podľa Tally Weijl by sme mali brať veci s nadhľadom napríklad v trendy vzorovanej šatke, pohodových laclových nohaviciach alebo vo všemožných tričkách a mikinách s potlačou. Veľmi in budú v nadchádzajúcej jarnej sezóne aj poriadne otrhané džínsy s čo ​​možno najviac dierami. Takže tie si hlavne nezabudnite zaobstarať alebo si ich vyrobte z nejakých svojich starších džínsov, ktorým toto poškodenie už nemôže ublížiť.

2) Be a natural beauty

Buďte prirodzene krásna! Táto rada sa nevzťahuje k tomu, že by sme sa snáď nemali maľovať, lakovať si nechty, chodiť ku kaderníkovi alebo celkovo starať o svoj ​​zovňajšok. Skôr by sme nemali dávať šancu oblečeniu a módnym doplnkom, aby na našom tele dominovali. Dôležitá je naša osoba, ktorá by mala byť doplnená len o kúsky skladajúce sa zo zemitých a šedých tónov. Nezabudnite na to, že menej je viac! Či už toto slávne vyhlásenie vyriekol veľavážený architekt Ludwig Mies van der Rohe, možno ho použiť aj mimo tento odbor výtvarného umenia.

3) Be passionate

Tally Weijl do nového roka skočila doslova po hlave a neberie si servítky. Svojim zákazníčkam radí, aby boli prudšie, zanietenejšie, vášnivejšie a náruživejšie. Rozkazuje: „Nemlčte, ale hovorte, čo si myslíte!“. Zrejme len takto z nás vyjdú všetky negatívne emócie. Ak budeme chcieť svoje názory ešte viac podčiarknuť, Tally Weijl nám ponúka módne tričká, mikiny či sexy body, na ktorých sa nachádzajú potlačami vyrobené najrôznejšie slogany. V niektorých prípadoch je to vážne sila!

4) Be more feminine

Teraz zase trochu spomalíme. Na zozname sa na štvrtom mieste ocitá príjemné odporúčanie byť typicky ženská. Nemusíte byť nutne konzervatívna a „uťápnutá“, aj keď Tally Weijl vo svojej najnovšej kolekcii ponúka trendy dámske saká a k nim puzdrové sukne. Svoju ženskosť možno podčiarknuť aj svetlými odtieňmi a krásnymi kvetinovými vzormi. Dôležité budú tiež šperky, ktoré u každej ženy najlepšie vyjadrujú jej osobitý štýl.

5) Notice the details

Na módne doplnky nemožno zabudnúť a značka Tally Weijl si je toho plne vedomá. Detaily sú dôležité ako v živote, tak aj v móde. Sú takou čerešničkou na torte, ktorá podčiarkuje váš outfit. V obchodoch značky Tally Weijl si možno vyberať z čiapok, šálov, šatiek, rukavíc, topánok alebo tiež z roztomilých ponožiek, ktoré sa môžu stať vašou dôležitou súčasťou.

6) Get active

Začnite jazdiť na bicykli, chodievajte na jógu alebo sa vydajte behať, ale všetko robte v luxusných športových kúskoch od TALLY! Oznamuje svojim zákazníčkam sama značka. Nový rok nabáda k mnohým predsavzatiam a ja nepochybujem o tom, že sa mnohé z vás rozhodli vylepšiť či zachovať si figúru. Nebude to len jedálničkom, ale aj dostatočným pohybom, ku ktorému bude samozrejme potrebné správne oblečenie.

7) Break your comfort zone

V nadchádzajúcej sezóne bude in všemožné vzorovanie. Podľa Tally Weijl by ste mali byť odvážne a nebáť sa rôznych motívov, pretože len oni dokážu vytvoriť úplne bezchybný vzhľad. Kárované nohavice a košele, geometrické a orientálne vzory, potlače obrázkov a nápisov atď.

8) Be the best

Ako povzbudivá rada. Byť jednoducho najlepší nie je len tak, ale značka Tally Weijl má pocit, že sa to dá s jej sortimentom docieliť. Stačí zladiť všetky základné kúsky tohtoročnej sezóny a razom sa ocitnete na zozname najlepšie oblečených. Nemôže to snáď byť tak ťažké.

Zdroje: www.tally-weijl.net

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, kabelky a tašky a značky a značkové oblečenie.