H & M Spring 2015 Preview collection: Sunny Days

H & M Spring 2015 Preview collection: Sunny Days

2. februára 2015, H & M, H & M Spring preview, H & M Sunny Days, dámske oblečenie, jar 2015, trendy 2015

Sponzorovanej odkazy:

Tešíte sa na jar a chcete malú ochutnávku toho, ako bude vyzerať? Nechajte sa zlákať pohodlnou eleganciou, jemnosťou kvetinového vzoru a paletou krásnych a výrazných jarných farieb v preview kolekcii Sunny Days Spring 2015 od švédskeho módneho reťazca H & M, ktorú predviedla česká modelka Hana Jiříčková. Kolekcia obsahuje síce len desať lookov, ale každý z nich so sebou prináša vlnu jarnej nálady, je dokonale prepracovaný, skvele skombinovaný a vďaka farebnému ladeniu na seba strháva všetku pozornosť.

Kolekcia Sunny Days obsahuje must-have kúsky dámskeho šatníka pre novú sezónu jar / leto 2015. Čo medzi ne patrí? Ľahké a vzdušné blúzky, hodvábne košele a nohavice, výrazné a ženské vzory, chic sukne a šaty v skater strihu, príjemné pletené kúsky a samozrejme jarné tóny žltej, námorníckej modrej, bielej aj šedej. Žltá v kolekcii dominuje a vyzerá v kombinácii s inými uvedenými farbami naozaj výnimočne.

Ženskosť je štýl, ktorý sa neomrzí a jeho silu dokazuje aj veľa outfitov v kolekcii Sunny Days Spring 2015 od H & M. Napríklad hneď ten prvý – kombinácia pestrofarebných šiat zdobených nespočetným množstvom exotických kvetín a jemného bieleho boucle kabátiku vytvára spolu s nenápadnými zlatými doplnkami perfektný jarný look. Tento kvetinový vzor potom v kolekcii zbadáme ešte niekoľkokrát, a to na blúzke a voľných nohaviciach. Pohodlne a ležérne zase pôsobí spojenie žltej plisovanej sukne a žakárového svetríku s vyšitým vtákom.

Na každodenné nosenie sú ako stvorené sivé krátke šaty s dlhým rukávom obopínajúci siluetu. Môžete k nim, rovnako ako modelka na fotografii, navliecť zlato-strieborný náramok a pridať čierny lístoček z umelej kože so zlatým zipsom. Ako je vidieť, je to jednoduchá kombinácia, ktorá funguje!

Pohodlnú a jednoduchú variantu pre každý deň a akúkoľvek príležitosť môže byť aj pohodlný voľný sveter vo výraznej žltej farbe a klasické sivé džínsy, alebo už spomínaná kvetinová blúza a nohavice z imitácie kože.

Zdroj: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.