Valentín sa blíži, buďte originálny!

Valentín sa blíži, buďte originálny!

26. januára 2015,

Každý, kto žije svoj život s partnerom, si je veľmi dobre vedomý faktu, že okrem menín, Vianoc a narodenín, ktoré oslavuje každý, bez ohľadu na vzťah, musí myslieť aj na ďalšie sviatky, ktoré oslavujú práve ono partnerstvo. Sú nimi sviatok svätého Valentína a samozrejme 1. Máj. Možno vám Valentín pripadá skôr komerčnou záležitosťou z Ameriky, avšak čím ďalej viac párov jeho čaru podlieha, a ak nechcete mať tento rok tichú domácnosť, na svoju drahú polovičku si 14. februára spomeňte.

Otázkou ale samozrejme zostáva, ako vôbec sviatok zamilovaných naplánovať, osláviť a aký zvoliť darček. Ak ešte tápate a potrebujete trochu inšpirácie, pozrite sa, aké drobnosti určite potešia a vyčaria úsmev na perách.

Tričko pre veselé povahy

V prípade, že ste spolu už veľa rokov, pravdepodobne máte za sebou nespočetné množstvo romantických večerí a darčekov v podobe spodnej bielizne alebo luxusnej kabelky. Skúste sa tento rok zamerať skôr na zábavu a partnera prekvapte niečím úplne neočakávaným, ako sú napríklad tričká s potlačou. Zo širokej škály farieb, veľkostí a motívov zvolíte presne také, ktoré vášho miláčika vystihujú alebo ho naozaj pobavia. Vtipné, nápadité a navyše praktické tričká s vtipnými logami nájdete na stránkach bastard.cz.

Oblečenie a doplnky vždy potešia

Nakupovanie darčekov majú podstatne jednoduchšie muži. Kým veľa z nich si na nejaké hmotné veci príliš nepotrpí, ženu poteší aj tá najmenšia drobnosť a „zbytočnosť“. S čím ale rozhodne vždy zabodujete, je oblečenie, obuv alebo klasické doplnky, súvisiace s módou. Nežné pohlavie je skrátka od prírody márnivé, preto k Valentínovi neoľutujete kúpu svetríka, peňaženky alebo Ipanema papúč, ktoré si môžete vybrať TU.

Šperk pre výnimočnú osobu

Aký zvolíte valentínsky darček tiež samozrejme záleží na tom, ako dlho spolu tvoríte pár. Ak sa poznáte iba chvíľu, voľte skôr drobnosť pre radosť, ale ak chcete svojej polovičke ukázať, že je pre vás výnimočnou osobou, choďte do luxusných šperkov, ktorými sú retiazky z chirurgickej ocele, náramky a prstienky. Taký darček je zárukou krásneho večera, a to nielen na sviatok zamilovaných.

Autorom článku je Veronika Sýkorová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, pánske oblečenie a topánky, obuv.