Lookbook značky Lindex pre jar / leto 2015 si hrá so strihmi, dĺžkami aj športy štýlom

Lookbook značky Lindex pre jar / leto 2015 si hrá so strihmi, dĺžkami aj športy štýlom

27. januára 2015, Lindex, Lindex loobkook 2015, Lindex jar / leto 2015, trendy 2015, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Svetlo sveta v nedávnej dobe uzrel aj lookbook módnej značky Lindex pre nadchádzajúcu sezónu jar /leto 2015 a môžeme v ňom vypozorovať hlavné trendy, s ktorými sa začneme v blízkej dobe stretávať. Lindex privíta jar predovšetkým so športy štýlom, nestarnúcou klasikou aj maxi dĺžkami.

"S jarou a letom 2015 prichádza hravá práca so siluetami, ktorá dovoľuje nové kombinácie krátkych aj dlhých kúskov, voľných aj tesných. Kľúčovým kúskom tejto sezóny je košeľa navrhnutá na mnoho spôsobov. Je jedno, aký štýl máte, košeľa bude základom, "hovorí Nina Starck, riaditeľka dizajnu u značky Lindex.

Novou klasikou sa rozumejú klasické kúsky, ktoré sú však ľahko obnovené, a je im dodaný nový nádych a kvapka minimalizmu. Celkový vzhľad je potom jemný a vsádza predovšetkým na klasické kľúčové kúsky, akými sú už spomínaná košeľa, ktorá má mnoho tvárí. Môže byť ušitá z priesvitného materiálu a doplnená o čipkovaný top, s dlhými rukávmi vhodná ako vrchný odev, nosia sa ďalej tiež sáčka, overaly a stále trendy, rovnako ako minulý rok, je aj all-white look, teda biela od hlavy k päte.

Športový štýl sa tiež začal prejavovať už v minulom roku a jeho trend pokračuje ďalej. Nejedná sa o kúsky, ktoré by boli vyložene športové, teda vhodné na najrôznejšie telocvičné aktivity, ale skôr o detaily, ktoré dopĺňajú bežný outfit a sú teda mixované napríklad s kúskami elegantnými. Ako teda športy outfit môže vyzerať? Lindex ponúka športy bundičku, sukňu oblečenú cez legíny a s obutými sneakerskami na nohách. Dôležitú úlohu tu hrajú materiály a potlače.

Tretím štýlom reprezentovaným v novom lookbooku značky Lindex je objem a dĺžka. Tu si návrhári pohrali s kombináciami, ktoré robia siluety zaujímavé, ako nohavice nad členky, mixovanie dĺžok a tiež objemov – voľný top spolu s voľnými nohavicami a podobne.

Farebná paleta nežiari veselými jarnými farbami, ale drží sa predovšetkým šedej, béžovej a neutrálnych farieb kombinovaných predovšetkým s bielou pre svieži look.

Zdroj: www.lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.