Ladies, go athletic stay fashion! - Kolekcia športového oblečenia H & M

Ladies, go athletic stay fashion! - Kolekcia športového oblečenia H & M

29. januára 2015, bodymind, posilňovanie, chudnutie, zima 2015, H & M, go athletic stay fashion, športové oblečenie, dámske legíny, športové podprsenky, bundy, pilates, joga, outdoor, beh, chôdza, HEAT, trampolínky

Sponzorovanej odkazy:

Do nového roka si mnohí z nás dávajú všelijaké predsavzatia. Buď chceme s niečím prestať alebo začať alebo niečo zmeniť. Veľmi častým predsavzatím býva odnaučiť sa fajčiť. Tomu sa veľmi vyrovnáva odhodlanie k zmene našich nie celkom dokonalých postáv – schudnúť. A práve chudnutím súvisí okrem diét aj cvičenie. Fitness centrá sú v tejto dobe prešpikované k prasknutiu a keď sa obzriete okolo seba, sami uvidíte, že na cvičenie povzbudzujú aj billboardy či výklady obchodov. Aj taká značka ako je H & M už je na sezónu „športovcov“ pripravená, aj keď športová móda nie je jej doménou, keď teda pozabudneme, že oblieka tenistu Tomáša Berdycha.

Značka H & M si svoju športovú kolekciu pre dámy rozdelila do niekoľkých kategórií podľa toho, na aký účel hodláme oblečenie používať. Vyberať možno z atletiky, behania, cvičenia na formovanie postavy a outdooru. Medzi atletické disciplíny, ktoré sa najčastejšie vykonávajú pre chudnutie, sú to beh, dnes veľmi obľúbená chôdza (HEAT) či skoky (trampolínky). Aj keď pre behanie má H & M vyhradený sortiment zvlášť. Kolekcia pre atlétky zahŕňa funkčné oblečenie výrazných až neónových farieb, medzi nimi legíny, bezšvíkové topy, tričká, tielka a športové podprsenky.

Kolekcia Go running je v mnohých ohľadoch podobná. Predsa len do atletiky beh patrí. Avšak je natoľko populárny, že si zaslúži špeciálnu pozornosť. Ponuka je podobná – bezešvé tričká, farebné topy a športové podprsenky. Pribudli rýchloschnúce bundy z priedušného materiálu a bežecké legíny z taktiež rýchloschnúcej tkaniny a ergonomickými podlepenými švami pre optimálny komfort. Guma a šnúrky sú skryté v páse a na jednej nohavici je malé vrecko na kľúče, ktoré sa vždy hodí.

U žien je veľmi obľúbené cvičenie na formovanie postavy – pilates, joga, body styling, tai-chi alebo iné. V novom roku sa otvára mnoho „krúžkov“ a skupinových cvičení, ktoré určite nesmiete prepásť. Aspoň párkrát týždenne by si mal zacvičiť každý z nás a nielen tí, ktorí sa rozhodnú schudnúť. Značka H & M nás na cvičenie postrčí svojou kolekciou Go bodymind, ktorá obsahuje oblečenie z kvalitnej bavlny, a to topy, tričká, podprsenky, legíny a trojštvrťové elastické nohavice.

Ak máte rady cvičenie v teréne v prírode, tak vás zaiste H & M uspokojí kolekciou Go outdoor. Zimné obdobie je pre cvičenie vonku priamo ideálne. Telo musí vyvinúť oveľa viac energie na to, aby sa zahrialo a vaše telo tak spáli viac kalórií. Hlavne výšľap do kopcov a hôr sú značne efektívne. Majú blahodarný účinok na zadné problémové partie. H & M do kolekcie Go outdoor zaradila hrejivé odľahčené bundy na zips, športové nohavice, podprsenky, účelnú ľadvinku, bavlnené tričká a farebné ponožky z rýchloschnúcej funkčnej tkaniny a miernym vyvýšením na zadnej strane pre ochranu päty.

Zdroje: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.