Novinky zo sveta módy pre jar /leto 2015 sú tu!

Novinky zo sveta módy pre jar /leto 2015 sú tu!

31. januára 2015, novinky, trendy, 2015, jar, leto, čipka, šaty, hippie, strapce, nohavice, fashion, hit

Sponzorovanej odkazy:

S novým rokom sa na módnom výslní objavia aj najnovšie trendy, ktoré sa chystajú do obchodných reťazcov na jar /leto 2015. Sú medzi nimi úplné novinky, ale aj trendy, ktoré sa opäť vracajú a sú večné, tým pádom trendy 2015 nebudú pre vašu peňaženku až tak náročné.

Košeľové šaty

Hitom tohtoročnej jari i leta budú košeľové šaty. Sú to šaty, ktoré od pása hore vyzerajú ako klasická košeľa. Majú gombíky, golier aj vrecká na prsiach. V páse sú potom prehnuté a sukňa sa postupne rozširuje, takže vytvára dokonalú siluetu. Skvele k nim vyzerajú trendy tenisky, elegantné lodičky, ale aj otvorené sandálky alebo western čižmy. Za tento hit pre jar /leto sme naozaj vďačné!

Strapce

Áno, tie budú všade kam sa pozriete. Oblečenie ozdobené strapcami je síce trochu extravagantnejšie, ale ak si na neho trúfnete, ukážete všetkým, že sa vo svete módy naozaj vyznáte. Či už sú to strapce po celej dĺžke šiat, na rukávoch topu alebo len ako ozdoba na kabelke či čižmách. Dôležité je to so strapcami neprehnať, a tak voľte tento trend len na jednom kúsku svojho oblečenia.

7/8 nohavice

Skrátené či vyhrnuté nohavice sme sa už naučili nosiť, ale tento rok to bude s nohavicami ešte oveľa ťažšie alebo skôr dlhšie. V krajinách módy sú práve teraz maximálne trendy široké nohavice siahajúce zhruba 15 centimetrov nad členky, áno niekto tomu hovorí tzv. model „čakám veľkú vodu“. Takýto model pristane len vysokým ženám s gazelími nohami, pretože nohavice opticky naozaj veľmi skracujú. Preto ak nemáte aspon 175 cm určite sa im vyhnite, aj keby ste chceli byť akokoľvek trendy.

Polo šaty

Jedná sa predovšetkým o šaty športovejšieho strihu. Svetoví návrhári prišli zhruba pred dvoma rokmi s nápadom zaradiť do najväčších módnych trendov aj športovejšie kúsky. V minulom roku sa dostali na výslnie tenisky, ktoré sa podľa módnych pravidiel môžu nosiť pokojne aj k šatám a sukni ako sme vám predstavili v kolekcii Alexandra Wanga pre H&M. Tento rok sa stanú hitom šaty, ktoré vyzerajú ako klasické pánske polo tričko, akurát siahajú do polovice stehien a sú ľahko prehnuté.

Kocky

Svoje miesto na módnom výslní si v roku 2015 získali jednoduché kocky. Prúžky a bodky pokojne noste ďalej, len nebudú tak často vidieť na prehliadkových mólach ani v módnych obchodoch či magazínoch. Budú sa nosiť naozaj na všetkom!

Hippie štýl

Tento rok v lete bude nielen na hudobných festivaloch, ale aj v uliciach a dokonca na červených kobercoch trendy hippie štýl. Najviac pofrčia maxi šaty na ramienkach i s dlhým rukávom potlačené etnickými vzormi alebo batikou, doplnené prírodnými materiálmi.

Čipka

Podľa prehliadkových mól a nových kolekcií popredných svetových módnych značiek bude veľkým tohtoročným hitom romantická čipka. Už minulý rok ju predstavilo návrhárske duo Dolce a Gabbana vo svojej kolekcii, a preto sa nebojte a premeňte sa v éterickú vílu.

Traky

Veľmi trendy pre jar / leto 2015 budú traky ako u záhradníkov. Sú veľmi pohodlné, nikde neškrtia a dajú sa upravovať.

Zdroj: www.asos.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.