Čo prináša kolekcia F&F pre jar a leto 2015?

Čo prináša kolekcia F&F pre jar a leto 2015?

11. januára 2015, F & F, F & F spring summer, F & F jar a leto, jar 2015, leto 2015, dámske oblečenie, pánske oblečenie, detské oblečenie, trendy 2015

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sú za nami, zima stále v plnom prúde, ale určite nie som jediná, ktorej myšlienky už smerujú k jari a letu. Módne značky už majú jasno, ako má nová sezóna vyzerať a my si pomaly začneme ich najnovšie počiny predstavovať. Dnes je na rade obľúbená značka F & F, ktorá pre sezónu jar / leto 2015 predstavuje kolekciu pre praktického cestovateľa. Obsahuje pánsku, dámsku aj detskú radu a sľubuje nás zahaliť do nadčasovej elegancie, ktorú pretínajú praktické a chic tendencie a navyše vonia atmosférou cesty okolo sveta.

Dámska kolekcia

Móda sa rada vracia k starým, ale osvedčeným a obľúbeným kúskom a aj tu si vypožičala niekoľko prvkov z dôb minulých, predovšetkým zo 70. rokov. V kolekcii ich reprezentujú predovšetkým voľné a vzdušné strihy, maxi sukne, vysoké pásy aj klobúky so širokou krempou. Tieto praktické a pohodlné kúsky ideálne práve na cestovanie potom strieda mestský štýl so športovými i elegantnými tendenciami. Finálnu drámu potom outfitom dodávajú výrazné doplnky v podobe šperkov, šatiek či klobúkov. Farebná paleta je ladená predovšetkým do svetlých a neutrálnych tónov, kontrastne s nimi potom pôsobí tmavo šedá i khaki. Látky sú vzdušné a jemné s efektom hodvábu, teda ideálne pre teplé obdobie.

Pánska kolekcia

Pánska kolekcia F & F smeruje k uvoľnenejším kúskom a hrá sa s kontrastmi. Prináša veľa nápadov, ako cestovať pohodlne, ale pritom na úrovni, napríklad v bielej košeli s dlhými rukávmi a oranžovej bomber bunde. Nevyhnutné bude pre budúcu sezónu pletené polo triko a ľanové nohavice so širokými nohavicami a koženými sandálmi. Kockovaný vzor zostáva stále trendy, ale je tvorený výraznejšími farbami, než aké sa objavujú v zime – svetlo modrou, zelenou či žltou. Celkovo sa farebná paleta pánskej kolekcie F & F točí predovšetkým okolo odtieňov modrej evokujúcich alebo aj vodu a zemitých tónov šedej, béžovej či zastretej oranžovej.

Detská kolekcia

Obe detské kolekcie, chlapčenská aj dievčenská, sa zameriavajú na vrstvenie, ale líšia sa svojím štýlom. Pre dievčatká je tu nachystaná kopa romantických jarných kúskov v nežných tónoch, ako sú tylové šaty a sukienky, kvetinové vzory, jemné svetríky a krásne jarné farby evokujúce čaj o piatej, chlapčenská kolekcia sa inšpirovala výletom na safari a malých cestovateľov oblečie do nohavíc s postrannými vreckami, tričiek s potlačou a šortiek.

Zdroj: TZ F & F

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.