Rihanna sa stala veľvyslankyňou športovej značky Puma!

Rihanna sa stala veľvyslankyňou športovej značky Puma!

5. januára 2015, Puma, Rihanna, Puma a Rihanna, športové oblečenie, návrhári, dámske športové oblečenie, novinky, spolupráca

Sponzorovanej odkazy:

Nový rok 2015 predstaví hneď v januári veľmi zaujímavú spoluprácu, na ktorú sa nedá netešiť. Obľúbená športová značka Puma totiž spojí svoje sily s popovou ikonou Rihannou, ktorá sa teraz nielen stala veľvyslankyňou tejto značky, ale zároveň zaujala aj pozíciu kreatívnej riaditeľky a na starosť tak bude mať dámsku športovú kolekciu, do ktorej prinesie svoj ​​jedinečný zmysel pre štýl a inovatívny prístup. A prečo práve Rihanna? Pre Pumu stelesňuje všetko, čo je pre túto značku kľúčové, teda nezdolnú odvahu a kreatívnu silu.

Rihanna je známa ako priekopníčka nových trendov a udavačka štýlu a teraz sa o to pokúsi aj v oblasti športového oblečenia. Spojenie Pumy a Rihanny prinesie kolekciu plnú sviežich kúskov, ktoré zlúčia speváčkinu osobnosť, lásku k športu, odvahu a štýl a bude zároveň ukážkou netradičného prístupu k športu.

Rihanna sa teda teraz stáva tvárou kolekcie v kategórii Training a zastáva v tejto produktovej kategórii aj úlohu kreatívnej riaditeľky. Od roku 2015 teda bude mať priamy vplyv na nové kolekcie a bude spolupracovať s interným tímom na tvorbe produktov. Kolekcie budú vytvárané s cieľom podporiť ženy nielen pri športe, ale inšpirovať ich i k sebadôvere a láske k ich telu, čo sú zároveň veci, za ktoré je Rihanna známa a obdivovaná. Navyše bude hrať hlavnú úlohu v brand kampani PUMY s názvom Forever Faster, spoločne s množstvom svetových hviezd PUMY z oblasti športu ako napríklad Usainom Boltom alebo Sergio Agüero.

A čo hovorí na novo uzatvorené partnerstvo sama Rihanna? „Je skvelé nájsť značku, ktorá oslavuje silu a individualitu. Nenapadá ma žiadny lepší partner, s ktorým by som chcela spolupracovať ako kreatívna riaditeľka. Už sa nemôžem dočkať, čo spoločne s Pumou vytvoríme,“ komentovala Rihanna nové partnerstvo. Adam Petrick, marketingový riaditeľ Pumy, je tiež zo spolupráce s Rihannou nadšený: „Rihanna dáva svojmu publiku po celom svete radosť, ale tiež plameň energie a úžas. PUMA ju obdivuje nielen pre jej inštinkt vytvárať jednu novú vec za druhou, ale ešte viac pre to, že je stredobodom trendov a noviniek v móde, štýle, hudbe a čoskoro tiež v športe. Nemôžeme sa dočkať, až podporíme vďaka Rihanne všetky ženy na svete, pretože práve ona demonštruje lásku k telu a odhodlaniu, práve ona je presným vyjadrením konceptu PUMA Woman.“

Zdroj: TZ Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.