Povianočné zľavy a výpredaje

Povianočné zľavy a výpredaje

3. januára 2015, zimný výpredaj, zľavy, Tally Wejl, Lindex, Calzedonia, Intimissimi, zľava oblečenie, zľava spodná bielizeň

Vianoce sú sviatky pokoja. Všetci to ale poznáme. Najskôr absolvujeme predvianočný zhon. Kto nebol dostatočne duchaplný, pobehuje ešte na Štedrý deň po obchodných domoch a dúfa, že zoženie „poslednú záchranu.“ Vzorná gazdinka upratuje v pravidelných intervaloch radšej celý mesiac vopred, pričom manžel pre istotu mesiac vopred oslavuje. Aby sme sa udržali v kondícii, vyrážame na prvé nákupy ihneď po 25. decembri. Dobrovoľne vystojíme fronty na parkovisku a vydávame sa na povianočný boj o zľavnené kúsky.

Nákupy v zľavách sú naozaj lákavé, ale naozaj takto chceme tráviť voľné chvíle s rodinou a priateľmi? Čo je vianočného na tom, vziať deti o vianočných sviatkoch do Mc Donalda, a potom ich vláčiť po nákupoch? Ako ľahko sa necháme lapiť do rybárskej siete obchodných reťazcov. Zľavy na nás volajú z reklamných bannerov, z televízie, internetu aj iných médií. Cieľom obchodníkov je pochopiteľne zvýšiť zisk. Našim cieľom je nakúpiť čo najviac vecí za čo najmenej peňazí. Zdá sa to ako správny vzorec a predsa len sa mi na ňom niečo nepáči.

Ony totiž zľavy samé len tak neutečú a určite nám nevypredajú niečo životne dôležitého. Navyše je známy fakt, že zľavy sa ešte len budú zvyšovať. Dajte si pozor na krásne ceduľky s lákavou cenou, pri ktorých pri bližšom skúmaní zistíte, že zľava je púhych päťdesiat korún a niekedy aj iba 50 centov. Nebuďme štvancami cien. Užime si povianočnú atmosféru a vydajme sa do obchodných centier i kamenných obchodov až o niečo neskôr.

Možno nie je zlý nápad, inšpirovať sa internetom a urobiť si vopred malý prieskum. Naženieme tým čas a iste aj energiu. Nie je zlé vedieť, o čo máme v obchodoch záujem a zbytočne nenakupovať tony nového oblečenia. Mám pre vás niekoľko zaujímavých tipov. Sú to obchody, do ktorých sa určite zájdite pozrieť.

Začneme u spodného prádla. Zľavy odštartovali v predajniach značky Intimissimi. Kto tam už niekedy bol, dobre vie, že sa nejedná len o podprsenky, nohavičky, boxerky, dámske či pánske pyžamá, ale aj o veľmi pekné tričká či šaty.

Až k päťdesiatim percentám siahajú zľavy u značky Calzedonia. Za krásnu cenu sa vám tu podarí kúpiť ponožky, pančucháče i zdobené silonky.

Myslime aj na mladšiu populáciu. Tá iste rada zavíta do obchodov Tally Wejl. Kedysi pomerne lacné oblečenie je už dnes o pomyselnú cenovú lištu vyššie, ale v zľavách sa vracia k svojim pôvodným hodnotám.

Ceny za bižutériu sa v niektorých obchodoch zdajú byť pomerne vysoké. Stačí si len málo priplatiť a máme šancu získať originálny handmade šperk z tvorivej dielne umelca. Avšak zľavy prinášajú útechu duši veľmi rýchlo. Doplnky sa zlacňujú rovnako ako oblečenie. Odporúčam zavítať do predajne značky Lindex.

Zimný výpredaj zvádza ku kúpe oblečenia, ktoré možno tak často neunosíme, ale v zľave neľutujeme utrateného obnosu. Môj tip z Lindex je štýlová strieborná bundička.

Zľavy sú všade okolo nás a postupne budú stúpať. Vychutnávajte si ešte posledné chvíle voľna a do zľavového šialenstva sa zaraďte až po novom roku. Výpredaje porastú v sekcii kozmetiky, parfémov, oblečenia ale aj potravín či potrieb pre domácich miláčikov.

Zdroj: www.tally-wejl.net , www.zara.com , www.lindex.comwww.calzedonia.it

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky a značky a značkové oblečenie.