Carnival kolekcia Reserved 2014

Carnival kolekcia Reserved 2014

10. januára 2015, párty kolekcia, Carnival, Reserved, Reserved Carnival kolekcie, 2014, dámske oblečenie, pánske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

K párty kolekciám, ktoré sa nás snažili pripraviť na tohtoročné oslavy Vianoc aj Silvestra sa dá zaradiť aj kolekcia Carnival 2014 od obľúbenej a módnej značky Reserved. Je rovnako ako párty kolekcia plná slávnostného oblečenia, ktoré sa patrične leskne a blyští, hýri eleganciou, ale obsahuje aj kúsky na bežné nosenie. V lookbooku ku Carnival kolekcii 2014 môžeme vidieť modelku Paulínu Lunu Golunskú vedľa Pawla Binczaka oblečených do perfektných a nositeľných kúskov z tejto kolekcie, ktorá bude dozaista slušať aj vám.

Pre ženy: zvodná a neprehliadnuteľná

A aké outfity nám Carnival kolekcia ponúka? Pre ženy sú to predovšetkým kúsky trblietavé, posiate flitrami, alebo v lesklých metalických odtieňoch. Prvou voľbou môže byť jednoduchý béžový svetrík, ktorému dodáva párty vzhľad výrazný náhrdelník a strieborná sukňa. Nezvyklou voľbou môže byť na každú párty košeľa, cez ktorú prehodíte ďalší top. Svetlo modrá a metalicky šedá sa skvele dopĺňajú a spoločne so sukňou vytvoria veľmi originálny a trendy vzhľad. Väčšinou síce platí, že dva lesklé kúsky v jednom outfite už sú trochu príliš, ale na párty a večierkoch sa tohto pravidla držať nemusíme. Zlatý metalický top a strieborná sukňa s flitrami spolu fungujú dokonale! A že si chcete na večierku pripadať čo najpohodlnejšie? Miesto sukne zvoľte šortky z umelej kože do pása.

Pre mužov: ležérne a s motýlikom

Pánske oblečenie na párty väčšinou predstavujú nohavice a košeľa s dlhým rukávom, ale nemusí pôsobiť zakaždým tak fádne a očakávane. Ako docieliť elegantného a originálneho párty štýlu? Vyberajte košele neobyčajných farieb a vzorov a nebojte sa kombinovať! Čiernobiela kockovaná košeľa a gaštanové sako budú výbornou voľbou, konečný šmrnc potom dodáva ladiaci motýlik. Perfektne vyzerá aj modrá košeľa skombinovaná so sakom v tmavšom odtieni modrej, tento outfit je jednoduchý, ale veľmi efektný. A čím oživiť klasickú bielu košeľu? Čo tak napríklad motýlikom s bodkami?

Zdroj: www.reserved.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.