Aký zvierací vzor tento rok na zimu zvoliť? Leopardí!

Aký zvierací vzor tento rok na zimu zvoliť? Leopardí!

6. januára 2015, jeseň / zima, trendy, animal print, leopard print, zvieracie vzory, leopardie vzory, H & M, Pull & Bear, Mango, Tally Weijl, plesová sezóna, dámske šaty, zimné bundy, vzory

Sponzorovanej odkazy:

Zvieracie vzory sú v módnom svete pojmom. Aspoň v malej miere sa objavujú v kolekciách značiek každej sezóny. Buďto hrajú prím, alebo sa tu nachádzajú v podobe drobných ozdôb či nepatrných príkras. Tieto vzory sú neuveriteľne poddajné. Možno z nich vytvoriť elegantný aj nenútený outfit. Nájdeme ich na akýchkoľvek módnych kúskoch od oblečenia, cez módne doplnky až k topánkam. Nemôže vás prekvapiť ani to, že je možné ich spozorovať aj na šperkoch. Zvieracie vzory zbadáme naozaj všade. Viem, že to znie ako klišé, ale je to skutočne tak.

H & M

Animal print si nemôže nechať ujsť žiadna z popredných, ani druhoradých značiek. K dostaniu bude v butikoch značky, ktorá má u nás veľkého zastúpenia, H & M. V tohtoročnej kolekcii jeseň /zima 2014/2015 si pre svoje zákazníčky pripravila niekoľko kúskov, ktoré reprezentujú trendy leopardie vzory. Tradičné tričká, zimné bundy a potrebné módne doplnky ako sú napríklad čiapky, ale taktiež dámske spodné prádlo, ktoré je mimoriadne sexi. Zvierací vzor má neuveriteľnú moc robiť z obyčajného kusu oblečenia zvodné.

Tally Weijl

Mladistvá značka Tally Weijl je známa svojou nespútanosťou a elánom. A to je druhá stránka zvieracích vzorov. Nielen že sú zmyselné, ale aj živé a nápadné. Každá mladá slečna či dievča po leopardiom kúsku určite siahne, pretože vie, že bude stredom pozornosti. Tally Weijl vnáša divokého leoparda taktiež do všetkých módnych oblastí, na ktoré si možno spomenúť. Osobitnú pozornosť si zaslúžia hodinky zlatej farby s leopardím ciferníkom a blyšťavými kamienkami okolo.

Mango

U konzervatívnejšej značky Mango sa budeme držať pri zemi a ukážeme si ďalšiu rovinu animal printu. U tejto značky je to úplne viditeľné. Leopardí vzor sa perfektne hodí do spoločnosti. Na šatách, sukniach a blúzkach vyzerá fantasticky. Na večierku či na plese zaiste vzbudí ohlas, pretože sa odlišuje od všadeprítomných čiernych, šedých a iných nude odtieňov, ktorými sa poväčšinou tradičné spoločenská móda reprezentuje. Mango ešte graduje, a to tým, že v niektorých prípadoch leopard print obohacuje o prírodne „secesné“ motívy.

Pull & Bear

Ďalšia zo značiek zastupujúca mladistvú módu je Pull & Bear. Leopardie vzory tu ukazujú, že vie byť aj prirodzená a prostá. Značka si u niektorých modelov pohráva s veľkosťou leopardích škvŕn, čo pôsobí veľmi efektívne. Od tých najmenších po najväčšie, alebo ak chcete naopak. Nepravý kožuch mačkovitej šelmy sa snažia napodobniť aj ležérne tenisky alebo koženková kabelka.

Zdroje: www.hm.com www.tally-weijl.com www.pullandbear.com www.shop.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.