Trendy oblečenie na párty

Trendy oblečenie na párty

29. decembra 2014, oblečenie na párty, večierok, party clothes, pánske sako, párty šaty

Sponzorovanej odkazy:

Čo sa blýska, to je trendy. Rozhodne ak sa jedná o párty a večierky. Vianočné obdobie ponúka ideálnu platformu pre organizovanie spoločenských podujatí. Ako to tak býva, chceme na každú takúto akciu niečo nové a jedinečné. Aj keď určite ženy nájdu jedny zaujímavé šaty v šatníku a každý z mužov nejakú elegantnú košeľu. Na párty si chceme pripadať iní a jedineční. Tipy na párty oblečenie sú tu.

Outfity na firemný večierok aj na Silvestra

Ako sa obliecť na Silvestra? To je možno jedna z otázok, ktorou zamestnáme posledné dni svoju myseľ. Niektorí sa chystajú s rodinou na horskú chatu, iní vyrážajú s partiou kamarátov do mesta a niekto chystá súkromnú oslavu vo vlastných priestoroch.

Vynecháme dnes etiketu obliekania s úvahou, že sa prevažne bude jednať o večierky menej formálneho rázu. Na dress code sú zapísané mini šaty, krajkové šortky, sukne s flitrami, nohavice s ozdobným lemom alebo pánske semišové saká.

Keď už sme narazili na pánske saká, jedná sa bezpochyby o dobrého partnera do spoločnosti. Stále viac sa tešia obľube semišové saká alebo saká so zamatovými detailmi. Hodia sa k nim skvele klasické džínsy alebo elegantné pánske nohavice. Ľahko tak vytvoríte pomerne ležérny večerný outfit.

Kto predsa len na saká nie je, si zaiste vystačí s džínsami a svetríkom. Čo hovoríte na tento komplet od Zary?

Dámy sa môžu odvážiť do šiat a na koho sú príliš mini, môže zvoliť variantu s legínami. Na druhú stranu silnejšie pančucháče tiež dobre splnia svoj účel. V kurze sú šaty v metalických odtieňoch striebornej a zlatej. Pokiaľ ide o flitre, čipky, cvočky alebo strapce, tiež sa stále držia na svojom stupienku úspešnosti.

Nápadité modely má vo svojej ponuke napríklad Mango. Čo tak vyskúšať tenučké košele, dlhšie saká a koženkové nohavice? Čas na párty je nezadržateľne pred nami a môžeme si začať pomaly chystať svoje jedinečné outfity.

Zdroj: www.mango.com , www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.