Hit tohtoročnej sezóny! - Pončo móda

Hit tohtoročnej sezóny! - Pončo móda

7. januára 2015, strapce, jeseň 2014, zima 2014/2015, pleteniny, pončo, pelerína, Bershka, Zara, Promod, Stradivarius, Burberry, trendy, Jaquard, etnické vzory

Sponzorovanej odkazy:

Každú jeseň a zimu sú in najrôznejšie druhy pletenín. Či už sú to maxi svetre, kardigany, zimné šaty, najrôznejšie čiapky a rukavice, tento rok to budú predovšetkým pončá! Tento módny kúsok sme odkukali z divokého západu a predovšetkým z Mexika, kde by sme pončo zaradili, vedľa kaktusov, tequily, sombrera, chilli papričiek a ďalších, medzi neformálne „štátne znaky“…

Pončo v tohtoročnej sezóne predviedlo na svojich módnych prehliadkach mnoho popredných značiek, ako sú Chanel, Burberry, Robert Cavalli či Ralph Lauren. Model ponča od značky Burberry sa výrazne ujal u celebrít svetového rozsahu. Nosí ho napríklad Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, Rosie Huntington-Whitely, Cara Delevingne a tak ďalej. Na tomto mimoriadnom ponču je zaujímavé hlavne to, že je opatrený vyšitými monogrammi, takže slávne hviezdy na nich majú počiatočné písmená všetkých svojich mien – SJP, OP, RHW a CJD.

Ak nie ste supermodelka či slávna filmová hviezda, nezúfajte. Trendy môžete byť tento rok tiež. Pončo módu ponúkajú aj oveľa dostupnejšie značky ako je britská Burberry. Zaiste mnohí z vás poznajú módnu značku Zara. Relatívne dostupná značka ponúkajúca veci za prijateľné ceny má veľmi hojný výber pónč. Základ stojí na klasike. Ako u všetkých iných módnych značiek to sú predovšetkým etnické vzory najrôznejšie proveniencie, najčastejšie to však bude jacquard. Okrem tejto klasiky má Zara v zásobe aj netradičné nepremokavé pončo, ktoré síce nezahreje, ale zaiste vás ochráni pred dažďom a snehom.

Zara je vycibrená módna značka, ktorá má svoje prísne zásady. Pozrieme sa teraz, ako je to s pončami u mladistvej značky Bershka. Všetky slečny a mladé ženy zaujímajúce sa o módu majú túto módnu značku v hľadáčiku, takže im určite ponúknem priaznivé správy. Pončá sú a dokonca niekoľko druhov! Nikoho neprekvapí, že sa každé z nich skrášlených ľudovými vzormi všemožných indiánskych kultúr. Jeden z modelov je dokonca vybavený aj kapucňou, čo je trochu neobvyklé, ale rozhodne to nemusí byť na škodu.

Veľmi krásne modely dámskych pónč ponúka francúzska módna značka Promod. U tejto firmy to bolo úplne očakávajúce, keďže má zakaždým vo svojich kolekciách tie najnovšie trendy, bez ktorých sa nezaobíde žiadny šatník mladej ženy. Pončá značky Promod sú priamo strhujúce a zaujmú hlavne tým, že nie sú ako všetky ostatné. Vôbec nič si nezadajú s etnickým vzorovaním a vystačia si iba s hrou materiálu, farby a strihu.

Ďalšou možnosťou budú pončá od značky Stradivarius. Skôr než pončá, ale túto značku zaujímajú peleríny, čo sú pletené plášte, ktoré sa prehadzujú cez ramená. Nemajú žiadne zapínanie, niekedy sa iba zaväzujú a neobliekajú sa cez hlavu ako pončá. Výsledný dojem je však rovnaký. Stradivarius sa ako mnohé z konkurenčných značiek nechal inšpirovať Jaquard vzorovaním a pridal taktiež tematické strapce.

Zdroje: www.polyvore.com www.promod.cz www.zara.com www.stradivarius.com www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.