Evening loobkook 2015 značky Zara vás prekvapí

Evening loobkook 2015 značky Zara vás prekvapí

18. decembra 2014, Zara, Zara Evening, lookbook Zara, Zara lookbook Evening, Zara woman, Zara 2015, dámske oblečenie, party oblečenie, večerné oblečenie, overaly, šaty

Sponzorovanej odkazy:

Ste už zahltené vianočnými kolekciami, ktoré sú plné sobov, snehových vločiek a červenej farby? Nechajte si „spravit“ chuť pohľadom na lookbookEvening kolekcii španielskej značky Zara, ktorý sa nesie nielen už takmer tradične na vlne minimalizmu a tlmených farieb, ale čiernobiele sú poväčšinou aj samotné fotografie. Môže sa to zdať nudné a nezaujímavé, ale ja osobne hlasujem za originálne a prekvapivé. Ostatne, urobte si obrázok sami…

Lookbook zachytáva skupinu modeliek počas dňa odetých do najrôznejších kúskov párty oblečenia. Zara nám v tohtoročnom Evening lookbooku prináša nový pohľad na večerné glamour oblečenie, ktoré je v jej podaní nielen slušivé, elegantné a ženské, ale aj pohodlné a nevšedné. Neprináša totiž len klasické šaty a sukne, ale aj veľa overalov, netradičných strihov a tiež materiálov. Jedným z nich je napríklad satén, ktorý sa v kolekcii teší veľkej obľúbenosti.

Evening lookbook značky Zara 2015 však prináša aj tradičné nesmrteľné glamour prvky, akými sú napríklad kožušina, pohodlný satén, koža, flitre a trblietky, alebo pozornosť priťahujúce strapce, ktoré sa hodia na ozdobenie všetkých šiat, overalov, topov i sukní určených na párty.

Ak nie ste práve „sukňový“ typ, z tejto kolekcie si určite vyberiete originálny párty kúsok, ktorým na každej akcii ohromíte a pritom sa elegantne vyhnete práve noseniu sukní. Najštýlovejšou variantou pre túto sezónu je siahnuť po súčasnom trende číslo jedna, overaloch. S tými sa tento rok doslova roztrhlo vrece a sú všade k dostaniu, Zara nie je výnimkou. Pozornosť upútate napríklad s čiernym overalom s dlhými nohavicami, trojštvrťovými rukávmi, výstrihom do véčka a rafinovaným „rozparkom“ na chrbte. Ani s nohavicami však nemusí byť nuda. Siahnite napríklad po saténovej variante voľných nohavíc s topom s uzučkými ramienkami a dlhým sáčkom z rovnakého materiálu.

Párty doplnky sú nevyhnutnou súčasťou outfitu a v lookbook Evening Zara vsádza predovšetkým na trblietavé topánky na podpätku a vysoké čižmy. Pravdou totiž je, že v tomto prípade je oblečenie samo o sebe natoľko osobité, že moc ďalších doplnkov k sebe nepotrebuje.

Zdroj: www.zara.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.