Hugo Boss predstavil dve dámske kolekcie pre jar 2015

Hugo Boss predstavil dve dámske kolekcie pre jar 2015

23. decembra 2014, Hugo Boss, HUGO, BOSS, jarná kolekcia Hugo Boss, Jason Wu, Hugo Boss womenswear, jar 2015, kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Možno teraz vyberáte tie najkrajšie šaty pre vianočný večierok, možno máte v hlave len darčeky a pečenie koláčov. Poďte si spoločne od predvianočného zhonu oddýchnuť a pokochajte sa pohľadom na najnovšie počiny značky Hugo Boss. Ako vždy si pre nadchádzajúcu sezónu jar / leto 2015 pripravila hneď dve kolekcie – HUGO a BOSS – a môžeme len konštatovať, že nový návrhár tejto značky Jason Wu odvádza perfektnú prácu.

Dámska kolekcia BOSS jar 2015

Základným kameňom celej kolekcie Jasona Wu pre BOSS sa prekvapivo stalo oblečenie pripomínajúce pánske obleky a košele. Smokingové košele predĺžené do podoby košeľových šiat alebo spojené so zdobenou sukňou sú tu novou predstavou večerného oblečenia. Siluety sú v kolekcii strohé, línie ostré a čisté, nič opulentné ani neobvyklé, tu vsádza Jason Wu na jednoduchosť. Ani farebná paleta neprináša prekvapivé tóny a kombinuje zelerovú, cementovo šedú a svetlo modrú s čiernou a bielou. Materiály ako tvíd, žerzej aj koža majú pevnú štruktúru a kontrastujú s krehkosťou nylonovej sieťoviny a organzy. V kolekcii BOSS nájdeme tradične aj doplnky. Kabelky zapadajú do celého kontextu kolekcie a sú jednoduché, oživené metalickými detailmi, topánky ponúkajú variantu plochých vysokých gladiátoriek alebo sandálikov na drevenom opätku.

Dámska kolekcia HUGO

Kolekcia HUGO sa nechala inšpirovať rýchlym životným štýlom a ponúka neprehliadnuteľné výrazné potlače, jemné siluety aj voľné strihy. Zaujímavým spôsobom HUGO pojíma inšpiráciu safari štýlom 70. rokov, čím vznikol napríklad pieskový trenčkot alebo modré košeľové šaty s opaskom. Napriek viditeľnej inšpirácii sporty štýlom si jednotlivé kúsky stále zachovávajú ženskosť. V kolekcii medzi sebou kontrastujú predovšetkým dve farby, a to škoricová s jasnou modrou, ktoré vytvárajú prekvapivo dokonalý pár. Celá kolekcia má mať predovšetkým uvoľnený nádych, ktorý reprezentujú voľné sukne do áčka, originálne potlače oblečenia a voľné strihy. Čo sa týka doplnkov, HUGO volil pohodlie v podobe tenisiek a rovných sandálov s metalickými odleskami.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.