Športujte so štýlom! / Športová kolekcia New Yorker 2014

Športujte so štýlom! / Športová kolekcia New Yorker 2014

13. decembra 2014, New Yorker Athletic, športové oblečenie, oblečenie na šport, fitness oblečenie, športová podprsenka, New Yorker

Sponzorovanej odkazy:

Vonkajším aktivitám už počasie príliš nepraje, zato kvôli novoročným predsavzatiam skončí v posilňovni po Vianociach nejeden z nás. Ak tam bežne nechodíte, možno by ste mali vedieť, že aj na oblečení záleží. Vo vyťahaných legínach a tričku nielenže budete budiť nechcenú pozornosť, ale vaše oblečenie nebude sať pot, ktorý z vás určite potečie. Zainvestujte preto do funkčného športového oblečenia, ktoré vyzerá štýlovo a má všetky potrebné „funkcie“. Možno namietnete, že takéto oblečenie vašu peňaženku zruinuje. Nemusí to byť ale pravda, dnes sa do výroby športového oblečenia púšťajú aj obľúbené módne reťazce, ktoré ho ponúkajú podstatne lacnejšie než vyhlásené športové značky. Trebárs ako New Yorker, ktorého kolekciu Athletic 2014 si dnes predstavíme.

Celá kolekcia vsádza na kontrasty. Väčšinou čiernou alebo šedou žíhané oblečenie je lemované výraznými neónovými prúžkami v žltej, oranžovej či ružovej, čo pôsobí štýlovo a zaujímavo. Dôležitú úlohu v celej kolekcii hrá už na prvý pohľad leopardí vzor, ​​čo dokazuje, že sa do športového sveta hocikedy premietajú aj klasické módne trendy.

A čo všetko nám kolekcia New Yorker Athletic 2014 ponúka? Oblečie vás na cvičenie od hlavy až k päte! Nechýbajú legíny dlhé po kolená ani krátke šortky, mikiny, tričká i tielka, športové podprsenky a kolekcia ponúka dokonca aj športové topánky. Od každého kúsku nájdete hneď niekoľko farebných variánt, takže môžete vyberať podľa svojho vkusu!

Ak ste vo výbere športového oblečenia nováčikom, nezabudnite venovať veľkú pozornosť výberu športovej podprsenky. Mnoho žien túto časť oblečenia podceňuje a považuje ju za nedôležitú, čím svojmu poprsiu veľmi škodí. Škála podprseniek je v športovej kolekcii New Yorker veľmi pestrá a vybrať si môžete hneď z niekoľkých tvarov, podľa toho, ktorý vám najlepšie sadne a samozrejme tiež z viacerých farebných variantov.

Zdroj: www.newyorker.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.