Make a Wish! / Vianočná kolekcia Tally Weijl 2014

Make a Wish! / Vianočná kolekcia Tally Weijl 2014

4. decembra 2014, párty šaty, Tally Weijl. vianočné kolekcie Tally Weijl, Tally Weijl Xmas 2014, vianočné kolekcie, party look, Vianoce 2014

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce a oslavy Silvestra sú už doslova za rohom a s nimi aj veľa vianočných večierkov. Značky sa nás na ne snažia svojimi kolekciami už nejakú dobu pripraviť, a pozadu nezostáva ani obľúbená mladistvá značka Tally Weijl. Lookbook ku Xmas kolekcii 2014 nesie názov Make a Wish a dovolím si tvrdiť, že je veľmi vydarený. Ako vždy sa Tally Weijl nebojí experimentovať a vianočná kolekcia je plná originálnych a odvážnych kúskov, ktoré budú na každej párty lákať vytúženú pozornosť okolia.

Xmas kolekcia Tally Weijl vsádza na osvedčené a obľúbené sviatočné farby – zlatú, červenú a čiernu, ktoré ale podáva v novej a neočakávanej podobe. Kolekcia nás nabáda k experimentom a zábave pri kombinovaní jednotlivých kúskov. Skombinujte neskombinovateľné! Napadlo by vás obliecť k trblietavej flitrovej sukni červený sveter s nápisom Ugly Xmas Sweater? Zrejme nie, ale ako je vidieť, nevyzerá táto kombinácia vôbec zle! Rovnako tak sa k blyšťavej párty sukni hodí aj svetrík s jeleňmi a nórskymi motívmi. Značke Tally Weijl odvaha nechýba, a i z džínsov a topu s potlačou dokáže vytvoriť trochu ležérnejší glam look za pomoci huňatej bundičky.

Ak sa ale radšej držíte pri zemi a pod pojmom párty oblečenie si predstavíte jednoducho šaty, neprídete skrátka ani vy. Šaty z kolekcie Xmas 2014 sú elegantné i sexy a vsádzajú skôr na zvodné detaily ako napríklad čierne dlhé šaty s rafinovaným pruhom čipky na boku a vysokým rozparkom. Červené minišaty ku krku s čipkovanými rukávmi alebo čierne šaty s trblietavými detailmi sú tiež na párty ako stvorené. Ak však chcete oslniť niečím jedinečným, siahnite po overale. Čierny overal s bielym topom z Xmas kolekcie Tally Weijl si doslova hovorí o pozornosť a zahalí vás do zvodnej elegancie.

Nezabudnite na sexy topánky na podpätku a luxusne vyzerajúci kožúšok cez ramená, keby vám začala byť zima. Váš party look je teraz dokonalý!

Zdroj: blog.tally-weijl.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.