Oblečte práve teraz! - Rebelská a sexy koža!

Oblečte práve teraz! - Rebelská a sexy koža!

5. decembra 2014, koža, plesová sezóna, party sezóna, kožené sukne, kožené šaty, kožené nohavice, kožené bundy, zimné bundy, dámske bundy, bundy s kožušinkou, kožené rukavice, batoh, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Zaujíma vás, čo sa v tejto chvíli nosí? Rady sa obliekate podľa najnovšej módy a sledujete aktuálne trendy? Musím vám teda oznámiť, že momentálne to je koža! Tento materiál je veľmi odolný a kvalitný, ak sa o neho pekne staráte, vydrží vám celé roky. Za to všetko sa tiež účtuje a pravá koža nepríde na malé peniaze. Avšak žijeme v modernej dobe plnej najrôznejších lacných napodobenín, takže si falošný kožený materiál môže dovoliť každý. Nie s takou výdržou, ale zhovievavý ku zvieracej ríši a za podstatne nižšie ceny. Aké kožené módne kúsky má tento rok prichystané snáď každá módna značka. Je rozhodne o čo stáť!

Raritou vo svete kože sú rebelské bundy, ktoré si spájame predovšetkým s drsnými motorkármi a vyznávačmi rockovej muziky. Dámske kožené bundy, ktoré sú in práve teraz, ale tieto predsudky vôbec nepredstavujú. Sú hlavne sexy a krásne padnúce! Viem, že sa hodia skôr do obdobia jesene a jari, ale verte, že aj v kožených bundách sa dá zahriať. Mnohé z nich sú opatrené kožúškom z vnútornej strany. Bundy môžu zahriať aj svojim strihom. Siahnuť potom musíte po kratších kabátikoch, ktoré zakrývajú problémové partie obličiek, ale sú stále očarujúce.

Tento rok dopĺňajú kožené bundy aj úzko strihané nohavice! Teraz sa to začína ešte len poriadne rozpaľovať! Nohavice, ktoré sú vyrobené z pravej či z napodobeniny kože sú neuveriteľne sexy a niektoré zo žien by si k nim rozhodne mali zaobstarať aj zbrojný pas. Kožené nohavice totiž krásne obopínajú nôžky a dávajú vyniknúť mužom obdivovanému zadku a stehnám. Bude to nielen čierna farba, ktorá je u kože trendy. In sú aj odtiene hnedej, červenej, fialovej, modrej či zelenej. Toto pochmúrne počasie je potreba pekne prefarbiť.

Ženskejšou alternatívou nohavíc je sukňa. Čo sa týka kože, tak tento rok budú trendy predovšetkým kožené puzdrové sukne. Zase sa pohybujeme v provokatívnej oblasti. Puzdrové sukne rovnako ako nohavice perfektne obopínajú boky z vonkajšej strany stehien. Vyberať možno z niekoľkých farieb, strihov a dĺžok. Však neznamená to, že keď vyberiete dĺžku midi, uberie vám to na kráse.

Plesová sezóna bude čo nevidieť na roztrhanie a každá žena premýšľa, čo na seba. Kožené šaty krásne padnú a sú navyše trendy. Na plese budete rozhodne stredom pozornosti a vôbec nevadí, že materiál vyzerá odvážne. Nejde predsa o váš ples, kde by ste potrebovali vzbudzovať dobrý dojem na prarodičov. Odviažte sa a užite si to! Dámske kožené šaty sa skvele hodia aj na večierky. Predvianočné, vianočné a silvestrovské. Buďte za hviezdu!

Vaše povedomie o najnovších trendoch môžete ukázať aj vo forme módnych doplnkov. Ak si na celokožený outfit netrúfnete, skúste výrazný opasok, dlhšia rukavice alebo batoh, ktorý v tohtoročnej sezóne nahradí kabelky.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a doplnky.