Aké čižmy nás tento rok očaria? Výber toho najlepšieho!

Aké čižmy nás tento rok očaria? Výber toho najlepšieho!

9. decembra 2014, moderné čižmy, čižmy

Sponzorovanej odkazy:

Zima privádza na trh jeden z produktov, ktorý v ostatných sezónach len slabo pokrivkáva. Sú to dámske čižmy. Je pravda, že sme zaznamenali snahy o jarné varianty a občas niekto skúša presadiť tento trend aj v lete. Aj tak zostávajú čižmy číslom jedna predovšetkým v zimnej sezóne. Pokúsim sa vám predstaviť niekoľko ťažiskových kúskov sezóny na základe môjho subjektívneho úsudku. Vlastne si urobíme prierez ponuky niekoľkých značiek.

Kvalitné a pohodlné – čižmy GEOX

Keďže sa snažím od každej značky vybrať niečo špecifického, u Geox sa musím zamerať na komfort. Tohtoročná kolekcia sa drží zaručenej klasiky. Nízke čižmy na miernom podpätku bez zdobenia a iných aplikácií, jazdecký štýl čižiem a niekoľko modelov na stredne vysokom podpätku. Technológia výroby zachováva stále prísne parametre, vďaka ktorým značka získala patent.

Môj typ sú jednoduchej čižmy na kline zdobenej decentnou prackou.

Štvanec módnych trendov – Zara

Módna značka Zara funguje ako podarená kopírka veľkých svetových trendov za nižšiu cenu, to je všeobecne známy fakt. Nie je tomu inak ani pri navrhovaní obuvi. Síce sa týka skôr o doplnkový sortiment značky, ale obľúbilo si ho mnoho žien aj mužov.

Vyberám čižmy do pol lýtok, na podpätku, ozdobené sponami a tiež čižmy na vysokom silnom podpätky, u ktorých iste zaujme atypický tvar.

Pre všetkých! Čižmy Humanic

Obchod, kde si vyberie takmer každý, by mohol byť Humanic. Ponuka zimných a jesenných čižiem je veľmi široká. Nájdeme tu elegantné čižmy na tenkom podpätku aj klasické jazdecké čižmy. Na druhú stranu sa tu objavuje aj stratený a večne nachádzaný trend kozačiek nad kolená.

A práve ony sú môj záverečný tip! Možno trochu nevšedné, pre niekoho odvážne a pre niekoho iného úplne fádne. Priznajme si, že takýto štýl čižiem vyžaduje vhodnú kombináciu s celým outfitom. Pri podarenej kombinácii môžu vyzerať čižmy na nohe famózne alebo naopak tragicky.

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.