Začiatok novej spolupráce! - Adidas Originals = Pharrell Williams

Začiatok novej spolupráce! - Adidas Originals = Pharrell Williams

2. decembra 2014, pánska obuv, pánske bundy, bodky, Stan Smith, tenisky, jahňacie kože, kožené topánky, kožené bundy, športové bundy, pop-art, adidas Originals, pánske oblečenie, Pharrel Williams, Tennis Pack

Sponzorovanej odkazy:

Už začiatkom tohto roka začala dlhá spolupráca značky adidas Originals a umelca Pharella Williamsa, ktorý je známy nielen ako spevák, ale tiež ako rapper, producent a skladateľ. Iste sa zaznamenali, že v septembri tohto roku vystúpil tento umelec dokonca aj v Prahe. Ako je vidno, nie mu cudzia ani móda.

Projekt, ktorý si sľubuje dlhú životnosť na začiatku roka, predstavil malú ochutnávku v podobe niekoľkých módnych kúskov nesúcich sa v troch základných farbách čiernej, modrej a červenej. Jedná sa o kolekciu tenisiek a búnd, ktoré spája jedno, a to materiál, z ktorého sú vyrobené. Ide o prvotriednu kožu. Oldschoolové tenisky Stan Smith sú univerzálne a hodia sa takmer ku všetkému oblečeniu. Ozdobené sú legendárnymi tromi pruhmi značky adidas, doplnené dierkovaním po stranách pre väčší komfort, pätu topánok zakončuje podpis umelca v podobe vytvoreného loga, ktoré zobrazuje akési ťahy štetca. Športové bundy sú vyrábané zo 100% jahňacej kože. Navrhnuté boli špeciálne tak, aby dokonale ladili s topánkami rovnakej série. Za spoluprácu kultovej značky a legendárneho speváka si ale všetci nadšenci dosť zaplatia. Obstarávacia cena tenisiek je 145 eur a bundy 999 eur. Zaujímavé však je, že táto séria produktov je na oficiálnom slovenskom e-shope značky stále vypredaná.

Sľubované bolo pokračovanie, a to prišlo len nedávno! Práve teraz je v predaji rad Tennis Pack, ktorý sa opäť zaoberá obuvou a bundami Superstar, avšak v odlišnom svetle. Možno už názov kolekcie napovie. Inšpirácia sa tu brala z tenisových ihrísk. Tento šport zaujal natoľko, že materiál, z ktorého sú módne kúsky vyrobené, pripomína povrch chlpatej tenisovej loptičky aj na dotyk. Farby boli vybrané dosť výrazné. Pistáciová zelená a krikľavá oranžová sa nestratia. Do tretice bola zvolená neutrálna biela, ktorá by mala zrejme reprezentovať tenis ako „biely šport“. Ceny druhej kolekcie sú priaznivejšie vďaka nenákladnosti materiálu. Topánky aj bundy stoja rovnako, a to „púhych“ 129 eur.

Tretia rada sa bohužiaľ ešte len pripravuje na svoje vyslanie na trh, ale my už teraz vieme, ako bude vyzerať, a koľko si budeme musieť na jej zakúpenie pripraviť. Taktiež pôjde o modely búnd a topánok v trojici odlišných farieb. Tentoraz o žltá, modrá a biela, ale doplnené budú o saténový lesk a odvážnu bodkovanú potlač červenej farby. Kolekcia je hravá a ukazuje, že aj keď je spevákovi Pharellu Williamsovi štyridsať-jedna rokov, nepatrí ešte do starého železa. Topánky aj bundy pôjdu s dobou, a to za rovnakú pripravovanú cenu u búnd 129 eur. Originálne topánky vyjdú o niečo drahšie, stát budú totiž 209 eur. Máme sa rozhodne na čo tešiť!

Zdroje: www.adidas.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.