Aktuálna kolekcia Stradivarius 2014 v trendy zimných farbách!

Aktuálna kolekcia Stradivarius 2014 v trendy zimných farbách!

7. decembra 2014, čierna, biela, čierno-biela, trendy, must-have, klobúk, zima 2014/2015, zimná kolekcia, Stradivarius, zimné šaty, vzory, animal vzory, kvetinové vzory, dámske šaty, kožuch, jacquard, geometrické vzory

Sponzorovanej odkazy:

Španielska módna značka Stradivarius je už teraz pripravená so špecifickou módnou kolekciou. Stradivarius by sme mohli prirovnať k značkám ako je Mango či Orsay v mladistvom podaní. Všetky mladé ženy si tu prídu na svoje. Aktuálna kolekcia ponúka trendy oblečenie a módne doplnky, ktoré budú tento rok šik a ešte ku všetkému za príhodné ceny.

Snáď každú zimnú sezónu sa v hojnom množstve v kolekciách módnych značiek objavuje oblečenie vo farbe bielej. Táto farba reprezentuje biely sneh, inoväť a zamračenú zimnú oblohu. Biela farba nás, keď sa vydarí, obklopuje po všetky zimné mesiace. Aby sme s krajinou dokonale splynuli, prichystala pre nás značka Stradivarius krásne snehovo biele módne kúsky. Bude to napríklad kožušinový kabátik, ktorý sa tento rok v zime stane must-have kúskom, ktorý jednoznačne musíte mať.

Paralelou k reprezentačnej bielej farbe je samozrejme čiernočierna. Trendy bude predovšetkým v kombinácii s onou bielou. Spojenie týchto dvoch farieb sa v módnom svete stalo tak ustálené, že čierno-biela sa považuje za samostatnú. Ak sa tieto dve farby zmiešajú, vznikne farba šedá, ktorá v kolekcii Stradivarius hrá tiež dôležitú úlohu. V takomto farebne ladenom outfite v zimných uliciach vyniknete a zaiste budete stáť za povšimnutie. Dôležité pripomenutie! Tento rok na zimu bude najväčším trendom medzi módnymi doplnkami klobúk! Na ďalší z must-have kúskov by sme určite nemali zabudnúť.

Zimná kolekcia značky Stradivarius ponúkne taktiež in animal vzory. Tento motív snáď nikdy nevyhyne a bude stále trendy. Tento rok v zime to bude predovšetkým vzor leopardí a leví. Prebudiť šelmu v sebe môžete v kabátiku z nepravej kožušiny, alebo vo vzorovanej košeli. Zvieracie vzory a zvlášť potom exotických šeliem sa k zime príliš nehodia, ale možno práve preto nás budú viac hriať. Pri pomyslení na hladké kožúšky vo slnku prehriatých polopúšťach, nám bude, v teplotách klesajúcich k nule hej.

Vedľa zvieracích vzorov budú tento rok na zimu trendy tiež vzory geometrické, ktoré sa prejavujú ako takzvaný jacquard. Indiánsky vzor sa k zimnému obdobiu skvele hodí a často sa na hrejivom oblečení objavuje. Stradivarius ním pokryl ľúbivý svetrík a ešte úchvatnejšie pončo so strapcami. Aj z iba týchto dvoch módnych kúskov sa dá vyberať!

Keby sa nám náhodou cnelo po teple, alebo by sme sa už nemohli dočkať jari, sú tu kvetinové vzory. Po dlhej zime sa zaiste všetky tešíme na to, až začne všetko kvitnúť a zelenať sa. Značka Stradivarius ponúkne modely dámskych šiat zdobených kvetinovými motívmi. Šaty sa dokonale prispôsobia zime svojím dlhým rukávom a príjemným materiálom. Sú tak adaptívne, že sa k nim budú skvele hodiť aj farebné pančucháče a vysoké čižmy.

Zdroje: www.stradivarius.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.