Love Story by Chloé /Parfém rozprávajúcej príbeh lásky

Love Story by Chloé /Parfém rozprávajúcej príbeh lásky

6. decembra 2014, parfém, vôňa, voňavky, Love Story Chloé, Chloé, parfumy Chloé, dámske parfumy, Vianoce 2014, vianočné darčeky

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sa rýchlo blížia a skôr alebo neskôr budete premýšľať nad darčekmi pre svojich blízkych. Dnes pre vás preto máme tip! Parfém možno nepatrí k najoriginálnejším darčekom pod slnkom, ale veľa žien vrátane mňa si na luxusné vône potrpí a obzvlášť od muža tento dar určite ocení. Ktorá žena by si predsa nepriala voňať podľa partnerových predstáv, že? Medzi obľúbené značky parfumov patrí aj francúzska Chloé, ktorá tento rok na jeseň predstavila svoj ​​najnovší počin, a to vôňu Love Story by Chloé. Vôňu, ktorá dokáže rozprávať milostný príbeh.

Parfém Love Story z dielne módneho domu Chloé sa nechal inšpirovať romantikou Paríža so symbolom zamilovaných stojacich na preslávenom moste Pont des Arts. O tom ostatnom vypovedá nielen reklamná kampaň, ale aj dizajn flakónu samotného.

Po pričuchnutí ucítite jemnosť, ženskosť a zmyselnosť v podaní pomarančových kvetov a vencovca, kvety šťastia, potom vás očarí sviežosť neroli, ktorá sa prelína s drevitou vôňou cédru a pižmom. Táto vôňa svojím zložením padne do noty predovšetkým zastánkyniam kvetinových vôní, ale jej kúzlom sa môže nechať zlákať ktokoľvek. Je totiž veľmi silná!

Tomuto parfumu venovala značka Chloé neuveriteľnú pozornosť. Jeho príbeh vytváralo hneď niekoľko „Chloé girls“ na čele s hviezdou kampane Clémence Poésy. Každá z nich vložila do Love Story svoju víziu a tým vznikol parfum rozprávajúci nezabudnuteľný príbeh. O čom? O nej a o ňom. Uvidí ju a je fascinovaný. Jej ženskosťou, prirodzenou eleganciou, zvodnosťou s dotykom slobody a pôvabu. Túto ženu, ktorou by si čas od času priala byť aspoň na okamih každá z nás, reprezentuje už spomínaná Clémence Poésy, ktorá tak rozpráva prostredníctvom Love Story príbeh moderného zvádzania. Prechádzka Parížom potom končí práve pri moste Pont de Arts, kam milenci vešajú zámky na dôkaz svojej lásky. A keď nemáte zámok? Nevadí, máte predsa parfum Love Story!

Zdroj: www.pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.