Pre mužov aj ženy! /Kolekcia spodnej bielizne Päťdesiat odtieňov sivej od F&F!

Pre mužov aj ženy! /Kolekcia spodnej bielizne Päťdesiat odtieňov sivej od F&F!

3. decembra 2014, Päťdesiat odtieňov sivej, Fifty Shades of Grey, F & F, spodná bielizeň, dámske spodné prádlo, pánske spodné prádlo, kolekcia, sexy prádlo

Sponzorovanej odkazy:

O úspechu knihy Päťdesiat odtieňov sivej určite netreba dlho rozprávať. Táto kniha a dve jej pokračovania úplne pobláznili prevažne ten ženský svet a inšpirovať sa nechali nielen výrobcovia erotických hračiek, ale aj obľúbená značka F&F, ktorá vytvorila rovnako odvážnu a provokatívnu kolekciu, ako je kniha sama.

Hovoríte si, že s kolekciou prichádza značka F & F trochu neskoro? Ale kdeže, uvedenie kolekcie má samozrejme čo dočinenia s veľmi netrpezlivo očakávanou premiérou rovnomenného filmu. Na ten si síce počkáme až do februára budúceho roka, kolekciou Fifty Shades of Grey si však môžete spestriť zimné večery už teraz. K dostaniu je exkluzívne vo vybraných obchodoch Tesco.

Ak túžite po zvodnom pocite luxusu a výnimočnosti, nechajte sa očariť niektorým zo 35 kúskov z tejto sexy kolekcie. Nečakajte nič prehnane vyzývavého, kolekcia Fifty Shades of Grey vsádza na elegantný vzhľad, ktorý však nenechá žiadneho muža v kľude. Jednotlivé kúsky sú vyrobené z hodvábu, saténu či čipky a sú ladené do tónov čiernej, bielej alebo svetlo modrej. Zamilovať sa môžete do krásnych nočných košieľok lemovaných čipkou, push-up podprseniek, ktoré perfektne zvýraznia vaše poprsie, alebo dokonca pyžamových nohavíc a košiel. V kolekcii nechýbajú ani saténový župan, alebo maska ​​na oči s nápisom „Laters Baby“, vďaka ktorej vás v noci nebude rušiť vôbec nič. A pretože je kolekcia Fifty Shades of Grey predovšetkým o zvodnosti, patrí do nej aj neodmysliteľný čierny korzet, ktorý môžete obliecť pod večerné šaty, alebo len tak, stačí pridať podväzky!

Kolekcia Fifty Shades of Grey však nezasiahla len ženský svet, ale dôležitú úlohu v tejto knihe hrá samozrejme muž. A tak značka F & F myslela aj na ne. Muži si môžu vybrať z 8 podarených kúskov na noc aj deň. Ich kolekcia obsahuje pyžamá, boxerky a tielka, ako inak než ladené do čiernej a šedej.

Zdroj: www.ffmoda.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.