Volanie mestských vlkov! - Bershka jeseň /zima 2014

Volanie mestských vlkov! - Bershka jeseň /zima 2014

26. novembra 2014, pánske oblečenie, sveter, kožuch, bomber, potlače, nápisy, must-have, The call of the urban wolves, Bershka, jeseň / zima 2014

Sponzorovanej odkazy:

Aktuálna kolekcia mladistvej značky Bershka nesie názov The call of the urban wolves, teda v preklade niečo ako volanie mestských vlkov. Čo sa pod týmto pomenovaním skrýva a budeme z toho môcť niečo vyvodiť? Samozrejme! Z tohtoročnej kolekcie jeseň /zima značky Bershka priamo srší divočina a nespútanosť. Všetky tieto impulzy necivilizovaného a iba zvieratami obývaného lesa chce Bershka previesť do mestských ulíc. Pozrime sa, ako sa to podarilo.

To najlepšie z celkovej kolekcie predstavuje rovnako nazvaná kampaň. Nápadité fotografie ukazujú aktuálne trendy a must-have kúsky, bez ktorých sa nedá v terajšej studenej sezóne obísť. Kampaň spája v jedno dámsku aj pánsku kolekciu a my teraz dáme výnimočne prednosť pánom, s ktorých módou je to predsa len trochu jednoduchšie. Bershka obliekla prvého z modelov do dierovaného tmavého svetríku a plandavých froté bermúd. Obutie je tiež štýlové, a to v podobe snehovo bielych členkových botasiek. A ani muži sa nezaobídu bez módnych doplnkov a v chladnej sezóne potom predovšetkým nie bez čapice, medzi ktorými bude v obchodoch Bershka veľký výber.

Pomaly ale isto sa dostávame čím ďalej tým hlbšie do temných lesov, ktoré skrývajú nečakané zákutia. To chce módna značka Bershka vykresliť vo vzoroch, obrazcoch a nápisoch. Čím viac bije oblečenie nesúrodých motívov do očí, tým lepšie! Tak napríklad ďalší z pánskych modelov v podobe kockovanej košele, ktorá má celý chrbát pokrytý nápismi a mikiny s potlačami čísel a mystických obrazcov.

Dámy budú môcť vniesť do mestských tried tiež trochu „džungle“. Rovnako ako u pánov budú v dámskom módnom svete Bershka trendy svetre a mikiny s najrôznejšími výpletmi a potlačami. Veľmi roztomilý maxi sveter s obrázkom káčera Daffyho z obľúbenej americkej animovanej série komédií z produkcie Warner Bros Looney Tunes. Mimo to Bershka predstavuje maxi dvojitý jumper s hviezdičkami a veľmi osobitú čiernu mikinu s nápismi, ktorá v nás môže evokovať pohľad na zoznam reklamných log.

Pomaly ale isto sa blíži zima, kedy bude potrebné cez svetre a mikiny natiahnuť aj bundu. Bershka ponúka výber z najrôznejších strihov, farieb a štýlov. A zase budete zízať! Napríklad neoprénový kabátik mrazivo svetlo modrej farby. Skutočne nevídaný módny kúsok, ktorý je aj cez svoju mimoriadnosť veľmi ľúbivý a užitočný do daždivých dní. Zaručene in je tento rok bunda zvaná bomber. Bershka ju ponúka v tmavo modrej a khaki zelenej. Absolútnym hitom sezóny sú však kožuchy, ktorých má značka na sklade dostatočné množstvo v niekoľkých variantách.

Zdroje: www.bershka.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.