Topshop predstaví novú kolekciu s Beyoncé

Topshop predstaví novú kolekciu s Beyoncé

27. novembra 2014, Topshop, fashion, kolekcia, spolupráca, jeseň

Sponzorovanej odkazy:

Britský fashion reťazec TOPSHOP oznámil jednu z najväčších spoluprác v celej histórii, ktorá sa očakáva na jeseň 2015! V poslednej dobe sa stalo veľkým trendom, že sa reťazce čoraz viac snažia spolupracovať práve so svetoznámymi návrhármi, športovcami či hercami ako to urobilo napríklad H & M, ktoré pozvalo na pomoc návrhára Alexandra Wanga, Lindex zase fashion ikonu návrhára Jeana Paula Gaultiera, Calzedonia teraz spolupracuje s Juliou Roberts.

TOPSHOP stavil na veľkého tvorcu zo sveta hudby! Na samotnú kráľovnú R'n'B Beyoncé, s veľkou pravdepodobnosťou sa jedná o najslávnejšiu zákazníčku britského reťazca Topshop. Možno aj preto sa Beyoncé rozhodla spojiť príjemné s užitočným a kývla na spoluprácu s reťazcom TOPSHOP. Už teraz sa traduje, že to bude jeden z najviac nádejných projektov. Na projekte sa okrem speváčky Beyoncé, ale bude podieľať aj špeciálny tím návrhárov, ktorý sa postará o výber najlepších materiálov a postarajú sa o perfektne sediace strihy. Tento tím sa tiež bude starať o zaistenie maximálneho pohodlia pre VIP ikonu!

Nie je to vôbec prvýkrát, čo sa kráľovná popovej scény Beyoncé rozhodla vpadnúť do sveta módneho priemyslu. Už v roku 2004 založila spolu so svojou matkou značku House of Deréon. Minuloročné leto sa nám dokonca pripomenula v niekoľkých reklamách švédskeho reťazca H & M.

Teraz však začína sedemnásť násobná víťazka ceny Grammy Award úplne novú etapu svojho módneho fungovania a spolu s Topshop vytvorí spoločnú značku funkčného a športového oblečenia, nejedná sa tak len o klasickú spoluprácu, na ktorú sme počas posledných mesiacov zvyknutí.

Nová značka, zatiaľ nebola pomenovaná, na trh bude uvedená na jeseň roku 2015, bude ju tvoriť odev, obuv a doplnky pre tanec, fitness ale aj ďalšie športové odvetvia. Dostupná bude v kamenných obchodoch a tiež online na internete.

Čo na to povedala sama kráľovná popovej scény Beyoncé: "Nenapadá ma lepší partner, Topshop som vždy zbožňovala, predovšetkým pre ich reputáciu a inovátorské myslenie. Práca s vývojárskym tímom na vytvorení, produkcii a technológii je vážne vzrušujúca, veľmi sa teším na všetky možné smery spolupráce, ktorá týmto partnerstvom vznikla, "uviedla Beyoncé.

Nech už je jeseň 2015!

Zdroj: www.pinterest.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina H.. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a značky a značkové oblečenie.