Zimná kolekcia Mango s Dari Werbowy 2014

Zimná kolekcia Mango s Dari Werbowy 2014

24. novembra 2014, party season, dámske šaty, zimné šaty, malé čierne, little black dress, sako, Mango, zima 2014/2015, Daria Werbowy, boyfriend štýl, maxi svetre, vysoký pás, plesová sezóna, zimná kolekcia

Sponzorovanej odkazy:

Módna značka Mango pre svoj ​​primárny zimné katalóg 2014 stavila na istotu a siahla po už osvedčenej modelke Darie Werbowy, ktorá sa blysla už v rade jej kolekcií. V tej aktuálnej zima 2014/2015 krásna Daria predvádza neuveriteľné množstvo trendov a štýlov. Rovnako ako u iných značiek tohtoročnú zimu poletí boyfriend štýl, maxi svetre s vrkôčikovými vzormi, u Manga to bude tiež vysoký pás a samozrejme sa nezabúda ani na onú plesovú alebo ak chcete párty sezónu. Všetko, čo bude potrebné, sa tu dá nájsť.

Ako je to s tým boyfriend štýlom? Čo všetko sa pod týmto pojmom dá predstaviť? Ja by som povedala, že sa tak dá nazvať všetok ležérny outfit. Také to „lážo plážo“. Vždy to tak bývalo, aj keď doba sa mení, že muži o módu veľmi nestoja a je im prakticky jedno, čo na seba oblečú. Mango to svojím spôsobom u dámskej boyfriend módy rieši rovnako. Tenisky, nohavice, vyťahané tričko a sveter napríklad. Tmavé alebo nevýrazné nude odtiene, ale napriek tomu stále in a trendy.

boyfriend štýlom veľmi úzko súvisí aj strih nohavíc, ktorý Mango tento rok v zime preferuje. Buď to sú vysoké pásy, alebo dĺžka iba nad členky. Vysoký pás môže byť v zime veľmi užitočný a špeciálne potom u žien. Chladné počasie veľmi nepriaznivo pôsobí na našu imunitu a partie obličiek sú u žien veľmi náchylné. Vysoký pás, vďaka ktorému sa nosí tričko zastrčené v nohaviciach, môže veľa zachrániť. Dĺžka nohavíc nad členky je zase pravým opakom. Ale s pančuchami alebo dlhšími silónovými ponožkami nie je nič tak úplne stratené.

Plesová a párty sezóna sa v zimnej kolekcii Mango odráža v klasických módnych malých čiernych a zase v trendy boyfriend štýle, ktorý je reprezentovaný spoločenskými nohavicami a unikátnym dlhým sakom, všetko v konzervatívnej čiernej farbe. Little black dress sú naozaj krátke a vyzývavé, k čomu prispieva aj výstrih do V. Trochu diskrétnosti poskytne trojštvrťový rukáv a dekoratívne kamienky na ramenách.

Veľkú časť kolekcie s modelkou Dari Werbowy zaujímajú dámske šaty, ktoré nepôsobia až tak slávnostne, skôr sviežo a letne. Tenké, skoro až priesvitné materiály šiat sa môžu zdať neprípustné pre zimnú sezónu, ale Mango sa toho zrejme nebojí. Dámske šaty majú dlhší rukáv, a aj keď ich modelka predvádza bez pančúch, legín či teplého svetríka, neznamená to, že by k nim nepasovali. Dopriať si šiat aj v zime je pre ženu spríjemnením si pochmúrnych dní.

Zdroje: www.shop.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.