Vianočná kampaň Lindex 2014 vás zanesie do rozprávky!

Vianočná kampaň Lindex 2014 vás zanesie do rozprávky!

10. decembra 2014, vianočná kampaň Lindex, vianočná kampaň, Karen Elson, Liya Kebede, Lindex, vianočné kolekcie, vianočné kolekcie Lindex, Vianoce 2014, spodná bielizeň, party oblečenie, pyžamá

Vianoce, čas splnených prianí a tiež nádherných a rozprávkových reklamných kampaní sa rýchlo blíži, a skôr než sa začnete stresovať pečením koláčikov, nákupom darčekov a skrátka tým, že nič nestíhate, si sadnite, a v pokoji sa pokochajte vianočnou kampaňou značky Lindex. Tá pokračuje v spolupráci so supermodelkou Karen Elson, ktorú sme mohli vidieť už v kampani ku kolekcii Jeana Paula Gaultiera pre Lindex, a prizvali k nej krásnu Liyu Kebede, aby sa spoločne stali tvárami kampane s názvom Vianočný príbeh.

"Karen Elson je jednou z najikonickejších modeliek sveta a jej štýl a sebadôvera perfektne so značkou Lindex ladia. Sme šťastní, že s ňou môžeme spolupracovať aj na vianočnej kampani, "hovorí marketingový riaditeľ tejto značky Johan Hallin.

Vianočná kampaň Lindex nafotená v Londýne Bjarne Jonassonom je naozaj vydarená. Modelky sa v nej prechádzajú a pózujú na stránkach rozprávkovej knižky, čo presne navodzuje tú pravú vianočnú náladu.

Vianočná kolekcia potom ponúka dámske aj detské oblečenie a nezabúda ani spodnú bielizeň. Samozrejme sa taktiež nesie celá v naskrz vianočnom duchu. Nechýba klasická vianočná červená na šatách, príjemné hrejivé kúsky s kockovaným vzorom alebo trendy tmavo modrá. Pripraví vás aj na vianočný večierok s krajkovými šatami, flitrami alebo nohavicami v metalických odleskoch.

Pre lenivé sviatočné dni strávené na horskej chate pripravil Lindex pohodlné a hrejivé pyžamá s kockovanými vzormi vo vianočných tónoch červenej, bielej, modrej a šedej, ktoré len lákajú k tomu zaliezť pod perinu, popíjať punč a sledovať vašu obľúbenú vianočnú rozprávku. A až sa priblíži noc, príde ten pravý čas pre očarujúcu spodnú bielizeň. Červená nočná košieľka, čierny set s podväzkami, ale aj klasická biela podprsenka s nohavičkami vám pristanú rovnako ako ľahké a zvodné župany.

Vianočná kolekcia Lindex bude celosvetovo uvedená do predaja v priebehu 47. týždňa ak dostaniu bude samozrejme aj na lindex.com.

Zdroj: www.lindex.com

Autorom článku je Jana K.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.