Zimný lookbook značky Pimkie pripravuje na plesovú sezónu!

Zimný lookbook značky Pimkie pripravuje na plesovú sezónu!

17. novembra 2014, párty season, trenčkot, boyfriend štýl, sako, denim, džegíny, lookbook, Pimkie, zima 2014/2015, trendy, plesová sezóna, skater dress, dámske šaty, spoločenské šaty, dámsky klobúk

Sponzorovanej odkazy:

Pomerne mladá francúzska značka Pimkie, ktorá si už aj u nás na Slovensku našla mnoho svojich stálych zákazníčok, prichádza práve v túto chvíľu s novým lookbookom pre nadchádzajúcu sezónu, kde predstavuje nielen typické zimné trendy, ale tiež mnoho konzervatívnych kúskov, ktoré sa budú dať krásne využiť v sezóne plesov a večierkov. Každá zo žien sa tejto časti roka nemôže dočkať, pretože sa konečne bude môcť nastrojit a cítiť sa skutočne žensky, či už ide o ples týkajúci sa priamo jej alebo o niečí iný. Módu, ktorú nie sme zvyknuté obliekať denne, Pimkie ponúka v niekoľkých variantách a nebudú to len klasické dámske šaty!

V tohtoročnej plesovej a párty sezóne poletí kombinácia ženskosti s mužnosťou. Čo tým mám na mysli? Saká, spoločenské nohavice a prostý boyfriend štýl. Pimkie sa snaží vo svojom zimnom lookbooku dámy osloviť práve oným čiernymi a tmavo modrými sakami, tradičnými košeľami v nude odtieňoch a tmavými nohavicami. To je ten mužský princíp. Ona ženská stránka sa podčiarkuje viditeľnými detailmi v podobe doplnkov a ozdôb na odevoch. Istiť to teda budú lodičky na podpätkoch, jemná biela čipka či veľký lístoček do ruky.

Bez šiat by to ale samozrejme tiež nešlo. Pimkie ponúka dostatočné možnosti výberu. Jednať sa bude predovšetkým o krátke strihy. Rovnako ako tento rok na jar budú in, hoci v kontroverznejšom štýle, skater dress. Pre tých, ktorí tápu, pripomeniem, že tieto dámske šaty sa vyznačujú jednoduchým strihom, krátkou dĺžkou a väčšinou bez hlbokých výstrihov alebo skôr bez žiadnych. Svoje telo však možno odhaliť, pokiaľ je to možné, na chrbte. Občas šaty mávajú akési zadné výkroje či odhalené „priestory“.

Zimnú módu reprezentujú v lookbooku značky Pimkie trenčkot, obvyklé džínsy alebo džegíny a kabátik. Samotná zimná kolekcia značky avšak ponúka oveľa viac. V lookbooku je nám predstavené to najlepšie a zrejme je to teraz čierny trenčkot, teda vrchný plášť, s viazaním a ľahký kabátik v kombinácii čierno-bielej.

Určite ste si už všimli, že tohtoročným módnym doplnkom číslo jedna sú klobúky. Veľmi efektívny doplnok, ktorý oživí celý outfit, ale trošku aj zahreje. Značka Pimkie ponúka trendy dámske klobúky v atraktívnych farbách a to v čiernej, ktorá je obľúbenou a ľahko kombinovateľnou farbou a vo vínovej, ktorá zase tento rok v zime vedie.

Zdroje: www.pimkie.de

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.