To najlepšie z novej kolekcie Mango jeseň /zima 2014

To najlepšie z novej kolekcie Mango jeseň /zima 2014

28. novembra 2014, Mango FW 2014, jesenná kolekcia Mango, HE by Mango

Sponzorovanej odkazy:

Značka Mango patrí medzi konzervatívnejšie stálice módy, ktoré sa držia osvedčenej klasiky rafinovane skĺbenej s trendmi. Vždy sa nájde v jej ponuke klasický prepínací svetrík, cigaretové nohavice alebo dobre strihané košele. Sama ich obchody skôr preplávem a sem tam pomrkávám po strihovo zaujímavých kúskoch, ale ono pravé „wau“ len tak nenastane. Aj preto ma nečakane prekvapila kolekcia Premium. Limitovaná edícia šmrncovných outfitov, ktoré rozhodne nikto neprehliadne. Nová kolekcia Mango ponúkne však oveľa viac, tak sa na to pozrime.

Chvíľku sa zdržíme u premium kolekcie. Zameriava sa na večerné modely a bezpochyby podtrhuje ženskú krásu. Exkluzívne pôsobia nohavice a blúzky s trblietkami, veľmi sexy sú čierne overaly s odhaleným chrbtom alebo hlbokými výstrihmi.

Fascinujú ma zamatové sukne a šaty. Strieborné košieľky, ktoré sú vlastne šaty, ale v skutočnosti vyzerajú viac ako spodná bielizeň. Všetko nafotené trochu vkusne vulgárne, fotografie sú presvietené a pôsobia až umeleckým dojmom. Pre mňa za návrhy aj celkové spracovanie jednička a veľké prekvapenie.

Z pánskych modelov odporúčam pozrieť denimovú kolekciu Blacksmith, môže sa zdať na prvý pohľad, že sa jedná o priehľadné hipsterské témy – kopa tetovania a fúzov, ale jadro kolekcie ukrýva oveľa viac. Teší ma návrat denimových vestičiek, tričká s prúžkom, oprané džínsy ukrývajúce v sebe prvky vintage a kardigany s pestrými motívmi.

V jesennej kolekcii sa objavujú športové typy sák alebo aj prvky military a nechýbajú ani prešívané vesty. Ono nesmieme na klasiku úplne zabudnúť, ale vždy záleží najmä na prevedení. Ďalším nestarnúcim kúskom denimovej módy v jesennej ponuke Manga sú kockované košele. Outfity sú viacmenej jasné – potrhané džínsy, košele a kožená bunda.

Zdroj: www.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Martina B.. Článok nájdete v kategórii značky a značkové oblečenie.