Ako si predstavuje tohtoročnú zimnú módu značka H & M?

Ako si predstavuje tohtoročnú zimnú módu značka H & M?

25. novembra 2014, mini-sukne, dámsky klobúk, vínová farba, trendy, lookbook, imitácia kože, zima 2014/2015, winter fashion, H & M, zimné šaty, zimný kabát

Sponzorovanej odkazy:

Zima už klope na dvere, a kto vie, čo všetko so sebou prinesie. Obohatiť svoj ​​šatník o nové zimné módne kúsky bude samozrejmosťou a viete, ktorá zo značiek je už teraz na nadchádzajúcu sezónu pripravená? Je to obľúbená a dostupná módna značka H & M, ktorej obchody sa nachádzajú v každom z veľkých miest našej republiky. H & M práve teraz predvádza svoj ​​lookbook Winter Fashion, kde ukazuje najnovšie trendy tohtoročného zimného obdobia.

Zdá sa, že značka H & M neočakáva príliš chladnú zimu. Jeden z prvých ponúkaných outfitov sa totiž skladá z topu, sukne a sandálok. Zrejme sa budeme môcť tešiť na podobne miernu zimu ako vlani. Tričko vo svetlo ružovej farbe je vyrobené z nepravej kožušiny, vďaka ktorej je veľmi príjemné na dotyk aj na nosenie. Tento módny kúsok v krásnej ženskej farbe je ešte zozadu doplnený zipsom. Sukňa ovplýva zimnou hnedou farbou a vyrobená je z imitácie kože. Tiež doplnená o zips na prednej strane, ktorý je nielen skvelým doplnkom, ale aj nevyhnutným pomocníkom, aby zavinovacie mini-sukne mohli držať pospolu. Kožené sandále už sú len čerešničkou na torte. Aj ony idú s dobou a nesú sa vo vínovo červenej farbe.

V chladnejšom počasí sa však budeme môcť zababušiť do akéhosi zavinovacieho vlneného plášťa v modernej hnedej farbe. Tento plášť so skrátenými rukávmi zahreje a vyzerá nezvyčajne dobre. K nemu je v ponuke krátky svetrík s rolákom v tmavo béžovej. Veľmi efektívne. Chýbať ale nesmú ani klasické dámske rifle, bez ktorých to jednoducho nejde žiadnu sezónu. Tieto denim nohavice dosahujú iba dĺžky nad členky a ich predné strany nohavíc sú jemne ošúchané a účelne roztrhané.

Nevyhnutným módnym doplnkom bude tohtoročnú zimu dámsky klobúk. H & M ho predstavuje ihneď v ďalšom modeli v kombinácii s dlhým svetlo hnedým rolákovým svetrom. Klobúk vyzerá elegantne, dodá outfitu šmrnc a ešte ku všetkému zahreje. K dlhému svetru a klobúku sa potom podľa značky H & M budú hodiť čižmy na podpätku, ktoré siahajú až ku kolenám a upútajú vás i okoloidúcich vo svojej vínovej farbe.

K chladnej zime patrí každú sezónu biela farba, ktorá by mala predstavovať sneh a hmlistú oblohu. V ďalšom looku sa reprezentuje ihneď v dvoch módnych kúskoch. Bude to biely vzorovaný sveter, ktorý je dômyselne na zadnej strane predĺžený a biely plstený kabát s veľkým golierom. Romantickému a nežnému vzhľadu dodáte na úplnosti vzorovanými širokými šortkami a už spomínanými vysokými čižmami.

Aj ďalší oufit sa nesie v jemných karamelových farbách. Značka H & M ponúka sveter s textúrou v telovo ružovej ak nemu kontrastné čierne nohavice z imitácie kože, ktoré sú trendy nielen tento rok na jeseň, ale ako sa ukazuje, tak aj na zimu. Nezaobišlo by sa to ale ani bez módnych doplnkov. Celkový výzor tu završuje károvaný šál, ktorý hrá všetkými trendy farbami.

Najviac žensky pôsobí posledný z modelov zimného lookbooku značky H & M. Modelka tu obliekla šaty, ktoré majú rovnaké vzorovanie ako šortky z predchádzajúceho outfitu. Dámske šaty majú dlhý rukáv a ich dĺžka dosahuje ku kolenám. Môžeme ich teda považovať za teplé šaty do studenej sezóny. Zaiste vás ale zahreje vesta z nepravej kožušiny, ktorá sa vďaka svojej chlpatosti radí k popredným trendom tohtoročnej zimnej sezóny. Kombinácia bielej a béžovej vykúzli príjemnú atmosféru zimných dní.

Zdroje: www.hm.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.