Mid Season Sale - Zľavy v polovici sezóny sú v plnom prúde!

Mid Season Sale - Zľavy v polovici sezóny sú v plnom prúde!

14. novembra 2014, Mango, Mid Season Sale, zľavy, výpredaj, jeseň 2014, 50%, Tally Weijl, Terranova, F & F, Vero Moda

Sponzorovanej odkazy:

Práve teraz sa nachádzame niekde v polke jesennej sezóny, čo znamená, že je čas na poriadne zľavy. Takzvané Mid Season Sale sú veľmi atraktívne pre všetky milovníčky a milovníkov módy, ale nie sú až tak populárne ako napríklad zľavy posezónne alebo povianočné. Napriek tomu tu sú a malo by sa ich tiež využiť. Neuveríte, koľko módnych značiek už teraz svoje kúsky ponúka s niekoľko percentnou zľavou. Skôr sa stretneme s výpredajom okolo 30%, ale existujú aj zľavy v polovici sezóny dosahujúce 50%.

Tally Weijl

Jednou zo značiek, ktorá si pre svoje zákazníčky prichystala polo-sezónne zľavy je mladistvá Tally Weijl. Práve v obchodoch tejto značky sa ceny ponúkaného sortimentu zmenšujú až o polovicu. V ponuke sú tričká, topy, bundy, kabáty, saká, nohavice, šaty aj módne doplnky. Skrátka všetko, čo sa ešte dá túto jeseň využiť.

Terranova

Módna značka, ktorá je veľmi podobná svojimi produktmi značke Tally Weijl, je Terranova. Možno nie až tak populárna, ale v momentálnych zľavách veľmi úspešná. Ponuka je tiež veľmi rozrástla a rozhodne sa nejedná o menejcenné kúsky. Všetko kvalitné a stále trendy. Tak napríklad tričká tu môžete práve teraz najlacnejšie zakúpiť už od 4,99 eur a klasické látkové nohavice už od 10,99 eur. Tieto ceny dokážu ozaj učarovať.

Vero Moda

Pozadu nezostáva ani dánska módna značka Vero Moda, ktorá sa špecializuje len a len na oblečenie pre ženy. Terajšie zľavy sa vzťahujú na všetky módne kúsky, ktoré sú trochu formálnejšie než u predchádzajúcich značiek. Určite vás veľmi nadchne, že výpredajová mánia u Vero Mody šplhá až k 60% z celkovej ceny. Všetky vieme, že sa blíži plesová sezóna a v obchodoch Vero Moda sa dajú zohnať krásne spoločenské šaty a v túto chvíľu aj so znateľnou zľavou.

F & F

F & F je módna značka, ktorú poznáme predovšetkým z obchodných reťazcov supermarketu Tesco. Táto britská móda sa však pýši aj samostatným kamenným obchodom v nákupnom centre Palladium v Prahe. Do zliav v tejto polovici sezóny prispieva 30% zrazením na dámske, pánske aj detské svetre, mikiny, kabáty, bundy a doplnky. Skutočne krásne kúsky, ktoré vás aspoň o niečo vyjdú lacnejšie. Pánske svetre klesajú až k 7,99 eur a dámske bundy k prijateľným 34,99 eur.

Mango

Značka Mango sa do aktuálnych zliav pustila doslova po hlave a ponúka zľavnený tovar dámam, pánom, deťom i dámam plnších tvarov. Aj tu sa zľavy pohybujú v priemere okolo 30%, ale výber je skutočne široký a plný kvalít. Nádherné jesenné bundy, svetre, nohavice, a tak ďalej sú so svojimi kúzelnými cenami časovo obmedzené. Snáď na nás teda v obchodoch ešte niečo čaká.

Zdroje: www.tally-weijl.eu www.terranovastyle.com www.veromoda.com www.ffmoda.com shop.mango.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika F.. Článok nájdete v kategórii zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.